Stalis-PENTA vijfhoek douchecabine 90x90x195 cm met legplanken binnen 4 tot 7 werkdagen in huis met voordeel

 douchecabine vijfhoek

Ruimte besparen in uw badkamer
Een ruimte badkamer is niet iets wat ieder huis heeft. Dit hoeft absoluut niet te betekenen dat u maar genoegen moet nemen met een badkamer die u niet echt mooi vindt. De douchecabine Stalis-PENTA kunt u prima plaatsen in de meeste badkamers, omdat hij door zijn ontwerp ruimtebesparend is. U heeft hierbij namelijk geen grote hoek die u eigenlijk niet gebruikt tijdens het douchen omdat het water daar niet komt. Buiten de douchecabine blijft op deze manier meer ruimte over waardoor u hiermee uw badkamer zo efficiënt mogelijk kunt indelen.
Een uniek design
Een vierkante of halfronde douchecabine is niet bepaald zeldzaam en deze zult u dan ook relatief vaak tegenkomen. Een vijfhoekige douchecabine is iets wat er geweldig uitziet in elke moderne badkamer door zijn mooie strakke vormen en u komt het niet zomaar overal tegen. Het is een geweldig design wat erg praktisch is, u meer ruimte biedt in uw badkamer en er mooi uitziet in elke badkamer. Als u wilt gaan voor een aparte uitstraling is de douchecabine Stalis-PENTA een uitstekende optie.
Glas wat met u meewerkt
Glas in een badkamer kan lastig te onderhouden zijn. Dit komt door het vele water en alle zeepresten die achterblijven op het glas. De douchecabine Stalis-PENTA is behandeld met een NANO ECC coating. Dit maakt het glas erg onderhoudsvriendelijk. Het wordt door deze coating namelijk erg moeilijk voor kalk en vuil om zich te hechten waardoor schoonmaken voor u een makkelijk klusje blijft.
Het plaatsen van de douchecabine Stalis-PENTA
Deze douchecabine kan erg veelzijdig gebruikt worden. U kunt deze in alle hoeken van de badkamer plaatsen zowel links als rechts. Waar u ook tussen kunt kiezen is het wel of niet gebruiken van een douchebak in combinatie met de cabine. Beide zorgen voor een hele andere uitstraling maar het ziet er beide uiTeraard geweldig uit. Een douchebak die past bij dit unieke design vindt u uiTeraard ook binnen ons assortiment.
In het kort

* Afmeting: 90x90x195 cm vijhoek
* Glazen panelen gemaakt van 8 mm veiligheidsglas (ESG)
* Eenvoudig te reinigen oppervlaktecoating (NANO)
* volledige afdekking van de schroefverbinding
* wandcompensatie tot 15 mm
* Deur naar buiten openend
* inclusief 2 glazen planken
* Magneetafdichting voor waterdichte afsluiting
* eenvoudige installatie, zelfs zonder specialistische kennis
* Vloer en douchebak montage mogelijk
* Montage links of rechts vrij te kiezen
* 24 maanden garantie Verstelbaarheid
De douchedeur afmeting is verstelbaar in de breedte door de profielen uit elkaar te schuiven. Wanneer u de profielen uit elkaar schuift, creëert u Extra centimeters. Dat is handig voor wanneer u een afmeting heeft die afwijkt van de standaard maat. De afmeting is op de volgende wijze te veranderen

douchecabine

4 tot 7 werkdagen

94
douchecabine

douchecabine vijfhoek

Veel voordeel –
Dagaanbiedingsprijs 484.00 Euro!

Ga naar Stalis-PENTA vijfhoek douchecabine 90x90x195 cm met legplanken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *