U bekijkt pagina: Home » Meubelen » Gate39

Gate39 Meubelen

Gate39 Meubelen 1 tot 29 van totaal 29
Magnify Gate39 - Kika Bureaustoel - Blauw
Gate39 - Kika Bureaustoel - Blauw
Gate39 - Kika Bureaustoel - Blauw
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - KiKa Bureaustoel - Blauw van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Kunstleer , Stof , Kunststof , Metaal. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - KiKa Bureaustoel - Blauw kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - KiKa Bureaustoel - Blauw is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - KiKa Bureaustoel - Blauw is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: ontwerp Modern en super comfortabel jeugd draaistoel Hoge rugleuning met ademende gaasafdekking Groeit met kinderen draaistoel afmeting Totale hoogte: 94-105 cm Zithoogte: 44-55 cm Rugleuning Lengte: 50 cm Star onderstel: diameter 60 cm Totale breedte: 60 cm Seat (BXT): 45 x 45 cm Totale diepte: 46 cm kleur Seat & achter: Blauw / Zwart Basis: zilver kleuren Bijzonderheden Zithoogte traploos verstelbaar 11 cm - aldus aan aan de grootte van het kind Harde vloer wieltjes (Ideaal voor laminaat, parket, tegels) Ademende terug door Meshbezug Armleuningen zijn uitgerust met Softpadpolsterung materiaal & Rugleuning stoel: Mesh Basis: Aluminium Cover: 100% polyurethaan levering Een kindermenu draaistoel zonder decoratie Makkelijk en instructies te begrijpen opgenomen montage Voorwaarde van de levering: Breaks Informatie over de belastbaarheid - de Stoel heeft een maximale belasting van 120 kg. Dit is mogelijk gemaakt veiligheids- gaskwaliteit spiraal / olie, waarbij TÃœV Rheinland LGA type wordt gecontroleerd. De maximale zitplaats tijdperk per dag 8 uur. Aan te passen aan de behoeften - Feit: voor gaming heb je een zeer comfortabele gaming stoel. Hierdoor kunt u de hoogte van de armsteun, zithoogte, rugleuning hoek aan te passen, kan de draaistoel volledig worden aangepast aan uw specifieke behoeften.
SK-SPM1.357
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250950239692
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�75.00
Magnify Gate39 - Julian Bureaustoel - Rood
Gate39 - Julian Bureaustoel - Rood
Gate39 - Julian Bureaustoel - Rood
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Julian Bureaustoel - Rood van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Kunstleer , Metaal. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Julian Bureaustoel - Rood kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Julian Bureaustoel - Rood is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Julian Bureaustoel - Rood is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: ontwerp Modern en super comfortabel jeugd draaistoel in Racing Ontwerp Bijzonder hoge rugleuning Geintegreerde schoudersteun Zitting en rugleuning met rode contrasterende strepen afmeting Totale hoogte: 93-106 cm Zithoogte: 48-61 cm Rugleuning Lengte: 53 cm Star onderstel: diameter 70 cm - extra groot (met wielen) Totale breedte: 67 cm Seat (BXT): 42 x 41 cm Totale diepte: 51 cm kleur Zitting en rugleuning: Black / Red Seat met contrasterende rode strepen Basis: Chrome Bijzonderheden Zithoogte traploos 10 cm - aldus aan aan uw lengte Harde vloer wieltjes (Ideaal voor laminaat, parket, tegels) materiaal & Rugleuning stoel: synthetische Basis: Aluminium Cover: 100% polyurethaan levering Een kindermenu draaistoel zonder decoratie montage Voorwaarde van de levering: Breaks Makkelijk en instructies te begrijpen opgenomen Aanbeveling: bouw door 2 mensen Informatie over de belastbaarheid - de Stoel heeft een maximale belasting van 110 kg. Dit is mogelijk gemaakt veiligheids- gaskwaliteit spiraal / olie, waarbij TÃœV Rheinland LGA type wordt gecontroleerd. De maximale zitplaats tijdperk per dag 8 uur.
SK-SPM1.358
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250950239708
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�106.00
Magnify Gate39 - Florence 3 Bureaustoel - Rood
Gate39 - Florence 3 Bureaustoel - Rood
Gate39 - Florence 3 Bureaustoel - Rood
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Florence 3 Bureaustoel - Rood van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Stof , Mesh , Kunststof , Textiel. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Florence 3 Bureaustoel - Rood kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Florence 3 Bureaustoel - Rood is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Florence 3 Bureaustoel - Rood is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: Stoel in de volgende kleuren te bestellen: Rood/zwart Moderne bicolour-look Kleur armleuningen: zwart Kleur kruisvoet: zwart Kleur rollers: zwart Details: Geschikt voor het thuiskantoor Met ventilerende stof achter Traploze zithoogteverstelling door veiligheids-gasdrukveer Kuipzitting Met armleuningen Moderne kunststof armleuningen S-model-rugleuning met lendesteun Kantelmechanisme - bij het achterover leunen beweegt de zitting mee Kantelmechanisme op het lichaamsgewicht instelbaar Max. draagvermogen 120 kg Verchroomde kruisvoet Kruisvoet van bijzonder belastbare nylon Rollers voor harde vloeren, bijv. laminaat & tegels Rollers geschikt voor vaste vloerbedekking Max. aanbevolen zittijd: »6« uur Zitting met ergonomische en perfect voorgevormde bekleding Bijzonder wijde instellingshoek van de rugleuning Hoofdsteun in hoogte verschuifbaar Inclusief in hoogte verstelbare armleuningen met soft-touch-oppervlak Totale afm. bureaustoel: Zitting bxd: 49x49 cm Zithoogte: 45-55 cm Hoogte van de rugleuning: 50 cm Totale hoogte: 113-127 cm (69 - 74 cm bij hoge armleuningen) Materiaal: Bekleding in materialenmix van imitatieleer en netstof Armleuningen van kunststof Kruisvoet van kunststof Bekleding zitoppervlak van stof: 100% polypropyleen Rugleuning van netstof: 100% teryleen Informatie over leveringssamenstelling en montage: Met montagehandleiding Zelfmontage met handleiding Inclusief montagemateriaal Alle afm. zijn ca.-afm. Tips: Gekleurde stoelen zorgen in een werkkamer voor speciale accenten. Onderhoudsadvies: Onderhoudsadvies voor Microgaren-bekleding: Voor algemeen onderhoud nu en dan het oppervlak licht afborstelen met een zachte kleerborstel of stofzuigen met een meubelzuigmond. Onderhoudsadvies voor stoelen met een kunststof onderstel: Neem met een niet-pluizende doek de kunststof onderdelen af. Bij hardnekkig vuil kun je de doek bevochtigen met een mengsel van water en afwasmiddel.
SK-SPM1.207
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250739272933
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�149.00
Magnify Gate39 - Florence 5 Bureaustoel - Wit
Gate39 - Florence 5 Bureaustoel - Wit
Gate39 - Florence 5 Bureaustoel - Wit
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Florence 5 Bureaustoel - Wit van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Stof , Mesh , Kunststof , Textiel. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Florence 5 Bureaustoel - Wit kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Florence 5 Bureaustoel - Wit is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Florence 5 Bureaustoel - Wit is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: Stoel in de volgende kleuren te bestellen: Wit/zwart Moderne bicolour-look Kleur armleuningen: zwart Kleur kruisvoet: zwart Kleur rollers: zwart Details: Geschikt voor het thuiskantoor Met ventilerende stof achter Traploze zithoogteverstelling door veiligheids-gasdrukveer Kuipzitting Met armleuningen Moderne kunststof armleuningen S-model-rugleuning met lendesteun Kantelmechanisme - bij het achterover leunen beweegt de zitting mee Kantelmechanisme op het lichaamsgewicht instelbaar Max. draagvermogen 120 kg Verchroomde kruisvoet Kruisvoet van bijzonder belastbare nylon Rollers voor harde vloeren, bijv. laminaat & tegels Rollers geschikt voor vaste vloerbedekking Max. aanbevolen zittijd: »6« uur Zitting met ergonomische en perfect voorgevormde bekleding Bijzonder wijde instellingshoek van de rugleuning Hoofdsteun in hoogte verschuifbaar Inclusief in hoogte verstelbare armleuningen met soft-touch-oppervlak Totale afm. bureaustoel: Zitting bxd: 49x49 cm Zithoogte: 45-55 cm Hoogte van de rugleuning: 50 cm Totale hoogte: 113-127 cm (69 - 74 cm bij hoge armleuningen) Materiaal: Bekleding in materialenmix van imitatieleer en netstof Armleuningen van kunststof Kruisvoet van kunststof Bekleding zitoppervlak van stof: 100% polypropyleen Rugleuning van netstof: 100% teryleen Informatie over leveringssamenstelling en montage: Met montagehandleiding Zelfmontage met handleiding Inclusief montagemateriaal Alle afm. zijn ca.-afm. Tips: Gekleurde stoelen zorgen in een werkkamer voor speciale accenten. Onderhoudsadvies: Onderhoudsadvies voor Microgaren-bekleding: Voor algemeen onderhoud nu en dan het oppervlak licht afborstelen met een zachte kleerborstel of stofzuigen met een meubelzuigmond. Onderhoudsadvies voor stoelen met een kunststof onderstel: Neem met een niet-pluizende doek de kunststof onderdelen af. Bij hardnekkig vuil kun je de doek bevochtigen met een mengsel van water en afwasmiddel.
SK-SPM1.209
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250739272957
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�149.00
Magnify Gate39 - Gamestar Bureaustoel - Wit
Gate39 - Gamestar Bureaustoel - Wit
Gate39 - Gamestar Bureaustoel - Wit
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - GameStar Bureaustoel - Wit van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Textiel , Stof , PVC , Leer , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - GameStar Bureaustoel - Wit kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - GameStar Bureaustoel - Wit is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - GameStar Bureaustoel - Wit is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: Informatie voor de Endurance - The Bureaustoel heeft een maximaal draagvermogen van 120 kg. Mede mogelijk gemaakt door de hoge veiligheidseisen gasveer / hydraulisch, dat is TÜV Rheinland LGA typegoedkeuring. De aanbevolen zitplaats tijdperk per dag 8 uur. Informatie over de tilt-functie - door een hendel aan de onderkant van de zitting, kunt u in- of uitschakelen van de kantelfunctie van de bureaustoel. Dezelfde hendel kunt u de zithoogte aanpassen door 10 cm - aan te passen aan uw lengte en het gemak van de beweging. ontwerp Moderne en comfortabele stoel in minimalistisch design Hoofdsteun, rugleuning en zitting met contrast mesh strepen Armleuningen en kruisvoet zijn geschilderd hoogglans zwart Computer stoel heeft een zeer brede schouder ondersteuning Contrasterende voorzitten matching rubberen rollers kleur Zwart / grijs kenmerken Kantelmechanisme is afsluitbaar en kan individueel aan uw lichaamsgewicht op een positie aangepast Armleuningen besitzten zachte kussentjes in leather look - comfortabele stoelen . Hard vloer dubbele wielen inclusief (Ideaal voor laminaat, parket, tegels) - ook geschikt tapijt Bureaustoel heeft een zachte hoofd of de nek ondersteuning - wordt verwerkt in de rugleuning Zithoogte is instelbaar van 10 cm - en dus aan te passen aan uw lengte Ademend mesh voorkomt zweten - zelfs in de zomer zitcomfort materiaal Rugleuning en zitting: synthetisch leer en mesh Armleuningen Bekleding: kunstleer Armleuningen en onderstel: plastic textiel samenstelling Synthetisch leer (zwart): 100% polyurethaan Textiel mesh (wit): 100% polypropyleen massa Totale hoogte: 118-128 cm Zithoogte: 36-46 cm Armsteun hoogte: 30 cm Rugleuning Lengte: 76 cm Star base Ø: 65 cm - large Totale breedte: 65 cm Totale diepte: 67 cm Seat (BxDxH): 50 x 53 cm levering 1 Racing Chair zonder decoratie Vrijwel ontbonden incl. Verklarende brochure
SK-SPM1.341
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250950252875
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�153.00
Magnify Gate39 - Gamestar Bureaustoel - Blauw
Gate39 - Gamestar Bureaustoel - Blauw
Gate39 - Gamestar Bureaustoel - Blauw
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - GameStar Bureaustoel - Blauw van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Textiel , Stof , PVC , Leer , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - GameStar Bureaustoel - Blauw kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - GameStar Bureaustoel - Blauw is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - GameStar Bureaustoel - Blauw is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: Informatie voor de Endurance - The Bureaustoel heeft een maximaal draagvermogen van 120 kg. Mede mogelijk gemaakt door de hoge veiligheidseisen gasveer / hydraulisch, dat is TÜV Rheinland LGA typegoedkeuring. De aanbevolen zitplaats tijdperk per dag 8 uur. Informatie over de tilt-functie - door een hendel aan de onderkant van de zitting, kunt u in- of uitschakelen van de kantelfunctie van de bureaustoel. Dezelfde hendel kunt u de zithoogte aanpassen door 10 cm - aan te passen aan uw lengte en het gemak van de beweging. ontwerp Moderne en comfortabele stoel in minimalistisch design Hoofdsteun, rugleuning en zitting met contrast mesh strepen Armleuningen en kruisvoet zijn geschilderd hoogglans zwart Computer stoel heeft een zeer brede schouder ondersteuning Contrasterende voorzitten matching rubberen rollers kleur Zwart / Blauw kenmerken Kantelmechanisme is afsluitbaar en kan individueel aan uw lichaamsgewicht op een positie aangepast Armleuningen besitzten zachte kussentjes in leather look - comfortabele stoelen . Hard vloer dubbele wielen inclusief (Ideaal voor laminaat, parket, tegels) - ook geschikt tapijt Bureaustoel heeft een zachte hoofd of de nek ondersteuning - wordt verwerkt in de rugleuning Zithoogte is instelbaar van 10 cm - en dus aan te passen aan uw lengte Ademend mesh voorkomt zweten - zelfs in de zomer zitcomfort materiaal Rugleuning en zitting: synthetisch leer en mesh Armleuningen Bekleding: kunstleer Armleuningen en onderstel: plastic textiel samenstelling Synthetisch leer (zwart): 100% polyurethaan Textiel mesh (wit): 100% polypropyleen massa Totale hoogte: 118-128 cm Zithoogte: 36-46 cm Armsteun hoogte: 30 cm Rugleuning Lengte: 76 cm Star base Ø: 65 cm - large Totale breedte: 65 cm Totale diepte: 67 cm Seat (BxDxH): 50 x 53 cm levering 1 Racing Chair zonder decoratie Vrijwel ontbonden incl. Verklarende brochure
SK-SPM1.342
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250950252905
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�153.00
Magnify Gate39 - Gamestar Bureaustoel - Rood
Gate39 - Gamestar Bureaustoel - Rood
Gate39 - Gamestar Bureaustoel - Rood
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - GameStar Bureaustoel - Rood van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Textiel , Stof , PVC , Leer , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - GameStar Bureaustoel - Rood kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - GameStar Bureaustoel - Rood is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - GameStar Bureaustoel - Rood is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: Informatie voor de Endurance - The Bureaustoel heeft een maximaal draagvermogen van 120 kg. Mede mogelijk gemaakt door de hoge veiligheidseisen gasveer / hydraulisch, dat is TÜV Rheinland LGA typegoedkeuring. De aanbevolen zitplaats tijdperk per dag 8 uur. Informatie over de tilt-functie - door een hendel aan de onderkant van de zitting, kunt u in- of uitschakelen van de kantelfunctie van de bureaustoel. Dezelfde hendel kunt u de zithoogte aanpassen door 10 cm - aan te passen aan uw lengte en het gemak van de beweging. ontwerp Moderne en comfortabele stoel in minimalistisch design Hoofdsteun, rugleuning en zitting met contrast mesh strepen Armleuningen en kruisvoet zijn geschilderd hoogglans zwart Computer stoel heeft een zeer brede schouder ondersteuning Contrasterende voorzitten matching rubberen rollers kleur Zwart / Rood kenmerken Kantelmechanisme is afsluitbaar en kan individueel aan uw lichaamsgewicht op een positie aangepast Armleuningen besitzten zachte kussentjes in leather look - comfortabele stoelen . Hard vloer dubbele wielen inclusief (Ideaal voor laminaat, parket, tegels) - ook geschikt tapijt Bureaustoel heeft een zachte hoofd of de nek ondersteuning - wordt verwerkt in de rugleuning Zithoogte is instelbaar van 10 cm - en dus aan te passen aan uw lengte Ademend mesh voorkomt zweten - zelfs in de zomer zitcomfort materiaal Rugleuning en zitting: synthetisch leer en mesh Armleuningen Bekleding: kunstleer Armleuningen en onderstel: plastic textiel samenstelling Synthetisch leer (zwart): 100% polyurethaan Textiel mesh (wit): 100% polypropyleen massa Totale hoogte: 118-128 cm Zithoogte: 36-46 cm Armsteun hoogte: 30 cm Rugleuning Lengte: 76 cm Star base Ø: 65 cm - large Totale breedte: 65 cm Totale diepte: 67 cm Seat (BxDxH): 50 x 53 cm levering 1 Racing Chair zonder decoratie Vrijwel ontbonden incl. Verklarende brochure
SK-SPM1.343
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250950252912
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�153.00
Magnify Gate39 - Racer Bureaustoel - Zwart
Gate39 - Racer Bureaustoel - Zwart
Gate39 - Racer Bureaustoel - Zwart
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Racer Bureaustoel - Zwart van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Metaal , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Racer Bureaustoel - Zwart kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Racer Bureaustoel - Zwart is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Racer Bureaustoel - Zwart is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: ontwerp Modern en super comfortabel executive stoelen in Racing Ontwerp In de rugleuning Geintegreerde hoofdsteun Rugleuning en zitting: lederlook Voorwaarden van de zitting en rugleuning in geperforeerde, ademende hoes (zeer aangenaam in de zomer) Seat hoogteverstelling door gasveer kleur Back & zetel: Zwart met witte randen Armleuningen: aluminium gekleurd gelakt Armleuningen stoffering: zwart kenmerken Kantelmechanisme vergrendeld, individueel instelbaar op het lichaamsgewicht armleuningen Contrasterende harde vloer dubbele wielen incl. (Ideaal voor laminaat, parket, tegels) materiaal imitatieleer Basis: Nylon textiel samenstelling 100% polyurethaan massa Lengte: 122-131 cm Breedte: 66 cm Diepte: 66,5 cm Zitdiepte: 51 cm Zitbreedte: 52.5 cm Zithoogte: 41-50 cm Veerkracht: max. 110 kg kwaliteit Het gebruik van hoogwaardige materialen Precies bewerkte referentie duurzame constructie Stabiele constructie voor stabiliteit Productie volgens de nieuwste normen Hoge veiligheid gasveer levering 1 draaistoel zonder decoratie varianten Ook verkrijgbaar in andere kleurencombinaties montage levering gedemonteerd Gemakkelijk te montage-instructies te begrijpen opgenomen Snelle installatie dankzij de goed doordachte ontwerp
SK-SPM1.211
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250739284073
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�171.00
Magnify Gate39 - Racer Bureaustoel - Wit
Gate39 - Racer Bureaustoel - Wit
Gate39 - Racer Bureaustoel - Wit
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Racer Bureaustoel - Wit van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Metaal , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Racer Bureaustoel - Wit kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Racer Bureaustoel - Wit is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Racer Bureaustoel - Wit is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: ontwerp Modern en super comfortabel executive stoelen in Racing Ontwerp In de rugleuning Geintegreerde hoofdsteun Rugleuning en zitting: lederlook Voorwaarden van de zitting en rugleuning in geperforeerde, ademende hoes (zeer aangenaam in de zomer) Seat hoogteverstelling door gasveer geschilderd glanzende witte ster base kleur Back & zetel: wit met zwarte randen Armleuningen: aluminium gekleurd gelakt Armleuningen stoffering: White kenmerken Kantelmechanisme vergrendeld, individueel instelbaar op het lichaamsgewicht armleuningen Contrasterende harde vloer dubbele wielen incl. (Ideaal voor laminaat, parket, tegels) materiaal imitatieleer Basis: verchroomd aluminium textiel samenstelling 100% polyurethaan massa Lengte: 122-131 cm Breedte: 66 cm Diepte: 66,5 cm Zitdiepte: 51 cm Zitbreedte: 52.5 cm Zithoogte: 41-50 cm Veerkracht: max. 110 kg kwaliteit Het gebruik van hoogwaardige materialen Precies bewerkte referentie duurzame constructie Stabiele constructie voor stabiliteit Productie volgens de nieuwste normen Hoge veiligheid gasveer levering 1 draaistoel zonder decoratie varianten Ook verkrijgbaar in andere kleurencombinaties montage levering gedemonteerd Gemakkelijk te montage-instructies te begrijpen opgenomen Snelle installatie dankzij de goed doordachte ontwerp
SK-SPM1.212
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250739284080
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�171.00
Magnify Gate39 - Racer Bureaustoel - Rood
Gate39 - Racer Bureaustoel - Rood
Gate39 - Racer Bureaustoel - Rood
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Racer Bureaustoel - Rood van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Metaal , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Racer Bureaustoel - Rood kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Racer Bureaustoel - Rood is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Racer Bureaustoel - Rood is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: ontwerp Modern en super comfortabel executive stoelen in Racing Ontwerp In de rugleuning Geintegreerde hoofdsteun Rugleuning en zitting: lederlook Voorwaarden van de zitting en rugleuning in geperforeerde, ademende hoes (zeer aangenaam in de zomer) Seat hoogteverstelling door gasveer kleur Back & zetel: rood / zwart met rode randen Armleuningen: aluminium gekleurd gelakt Armleuningen stoffering: Black kenmerken Kantelmechanisme vergrendeld, individueel instelbaar op het lichaamsgewicht armleuningen Contrasterende rood / zwart harde vloeren dubbele wielen incl. (Ideaal voor laminaat, parket, tegels) materiaal imitatieleer Basis: verchroomd aluminium textiel samenstelling 100% polyurethaan massa Lengte: 122-131 cm Breedte: 66 cm Diepte: 66,5 cm Zitdiepte: 51 cm Zitbreedte: 52.5 cm Zithoogte: 41-50 cm Veerkracht: max. 110 kg kwaliteit Het gebruik van hoogwaardige materialen Precies bewerkte referentie duurzame constructie Stabiele constructie voor stabiliteit Productie volgens de nieuwste normen Hoge veiligheid gasveer levering 1 draaistoel zonder decoratie varianten Ook verkrijgbaar in andere kleurencombinaties montage levering gedemonteerd Gemakkelijk te montage-instructies te begrijpen opgenomen Snelle installatie dankzij de goed doordachte ontwerp
SK-SPM1.213
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250739284097
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�171.00
Magnify Gate39 - Racer Bureaustoel - Blauw
Gate39 - Racer Bureaustoel - Blauw
Gate39 - Racer Bureaustoel - Blauw
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Racer Bureaustoel - Blauw van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Metaal , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Racer Bureaustoel - Blauw kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Racer Bureaustoel - Blauw is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Racer Bureaustoel - Blauw is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: ontwerp Modern en super comfortabel executive stoelen in Racing Ontwerp In de rugleuning Geintegreerde hoofdsteun Rugleuning en zitting: lederlook Voorwaarden van de zitting en rugleuning in geperforeerde, ademende hoes (zeer aangenaam in de zomer) Seat hoogteverstelling door gasveer kleur Back & zetel: blauw / zwart met blauwe randen Armleuningen: aluminium gekleurd gelakt Armleuningen stoffering: Black kenmerken Kantelmechanisme vergrendeld, individueel instelbaar op het lichaamsgewicht armleuningen Contrasterende blauw / zwart harde vloeren dubbele wielen incl. (Ideaal voor laminaat, parket, tegels) materiaal imitatieleer Basis: verchroomd aluminium textiel samenstelling 100% polyurethaan massa Lengte: 122-131 cm Breedte: 66 cm Diepte: 66,5 cm Zitdiepte: 51 cm Zitbreedte: 52.5 cm Zithoogte: 41-50 cm Veerkracht: max. 110 kg kwaliteit Het gebruik van hoogwaardige materialen Precies bewerkte referentie duurzame constructie Stabiele constructie voor stabiliteit Productie volgens de nieuwste normen Hoge veiligheid gasveer levering 1 draaistoel zonder decoratie varianten Ook verkrijgbaar in andere kleurencombinaties montage levering gedemonteerd Gemakkelijk te montage-instructies te begrijpen opgenomen Snelle installatie dankzij de goed doordachte ontwerp
SK-SPM1.214
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250739284103
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�171.00
Magnify Gate39 - Racer Bureaustoel - Bruin
Gate39 - Racer Bureaustoel - Bruin
Gate39 - Racer Bureaustoel - Bruin
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Racer Bureaustoel - Bruin van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Metaal , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Racer Bureaustoel - Bruin kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Racer Bureaustoel - Bruin is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Racer Bureaustoel - Bruin is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: ontwerp Modern en super comfortabel executive stoelen in Racing Ontwerp In de rugleuning Geintegreerde hoofdsteun Rugleuning en zitting: lederlook Voorwaarden van de zitting en rugleuning in geperforeerde, ademende hoes (zeer aangenaam in de zomer) Seat hoogteverstelling door gasveer kleur Back & zetel: Caramel / zwart gekleurd met caramel flanken Armleuningen: aluminium gekleurd gelakt Armleuningen stoffering: Black kenmerken Kantelmechanisme vergrendeld, individueel instelbaar op het lichaamsgewicht armleuningen Contrasterende caramel / zwart harde vloeren dubbele wielen incl. (Ideaal voor laminaat, parket, tegels) materiaal imitatieleer Basis: verchroomd aluminium textiel samenstelling 100% polyurethaan massa Lengte: 122-131 cm Breedte: 66 cm Diepte: 66,5 cm Zitdiepte: 51 cm Zitbreedte: 52.5 cm Zithoogte: 41-50 cm Veerkracht: max. 110 kg kwaliteit Het gebruik van hoogwaardige materialen Precies bewerkte referentie duurzame constructie Stabiele constructie voor stabiliteit Productie volgens de nieuwste normen Hoge veiligheid gasveer levering 1 draaistoel zonder decoratie varianten Ook verkrijgbaar in andere kleurencombinaties montage levering gedemonteerd Gemakkelijk te montage-instructies te begrijpen opgenomen Snelle installatie dankzij de goed doordachte ontwerp
SK-SPM1.215
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250739284110
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�171.00
Magnify Gate39 - Master Gamer Racing Bureaustoel - Wit
Gate39 - Master Gamer Racing Bureaustoel - Wit
Gate39 - Master Gamer Racing Bureaustoel - Wit
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Master Gamer Racing Bureaustoel - Wit van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Kunstleer , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Master Gamer Racing Bureaustoel - Wit kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Master Gamer Racing Bureaustoel - Wit is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Master Gamer Racing Bureaustoel - Wit is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: ontwerp Moderne en comfortabele bureaustoel in Racing Ontwerp Verhoogde zitplaats kant aan het zitvlak en de rugleuning Bijzonder hoge rugleuning Geintegreerde schoudersteun Zitting en rugleuning met zwarte contraststrepen afmeting Totale hoogte: 118-125 cm Totale diepte: 60 cm Zithoogte: 46-56 cm Armsteun hoogte: 27-34 cm Rugleuning Lengte: 77 cm Star onderstel: diameter 70 cm - extra large Totale breedte: 67 cm Seat (BxDxH): 54 x 48 cm kleur Zitting en rugleuning: White Stoel met zwarte contraststrepen Basis: Black Bijzonderheden Rugleuning instelbaar met hendel tot ongeveer 175 ° - met de maximale bijna ligstand Door rugleuningen functie die u zitten voor enkele uren zelfs ontspannen Beide armleuningen (met zachte pad padding) zijn 7 cm (7 stappen) in hoogte verstelbaar Armsteunen axiaal naar links, in het midden en rechts instelbaar De zithoogte is traploos instelbaar - dus aan te passen aan uw lengte Harde vloer wieltjes (Ideaal voor laminaat, parket, tegels) Extra grote ster base draagt ​​bij aan stabiliteit materiaal Rugleuning, zitkussens en staten: synthetische Armleuningen en onderstel: plastic Cover: 100% polyurethaan levering Een gaming bureaustoel zonder decoratie montage Voorwaarde van de levering: Breaks Makkelijk en instructies te begrijpen opgenomen Aanbeveling: bouw door 2 mensen Informatie over de belastbaarheid - de Stoel heeft een maximale belasting van 120 kg. Dit is mogelijk gemaakt veiligheids- gaskwaliteit spiraal / olie, waarbij TÜV Rheinland LGA type wordt gecontroleerd. De maximale zitplaats tijdperk per dag 8 uur. Aan te passen aan de behoeften - Feit: voor gaming heb je een zeer comfortabele gaming stoel. Hiermee kunt u de armleuning hoogte aan te passen, zithoogte en de rugleuning kan de draaistoel volledig worden aangepast aan uw specifieke behoeften.
SK-SPM1.360
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250950259171
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�208.00
Magnify Gate39 - Score Bureaustoel - Grijs
Gate39 - Score Bureaustoel - Grijs
Gate39 - Score Bureaustoel - Grijs
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Score Bureaustoel - Grijs van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Score Bureaustoel - Grijs kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Score Bureaustoel - Grijs is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Score Bureaustoel - Grijs is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: Informatie voor de Endurance - The Stoel heeft een maximaal draagvermogen van 120 kg. Mede mogelijk gemaakt door de hoge veiligheidseisen gasveer / hydraulisch, dat is TÜV Rheinland LGA typegoedkeuring. De maximale duur zitje per dag 8 uur. Aan te passen aan de behoeften - Feit: voor gaming heb je een zeer comfortabele Gamer stoel. Daardoor kunt u de armsteun hoogte, zithoogte, de positie van de lumbale pad en de tilt functie aan te passen, kan de draaistoel worden aangepast op basis van uw specifieke behoeften - De sportauto onder de executive zetels. ontwerp Modern en super comfortabel executive stoelen in Racing Ontwerp Kussens, rollen en nylon basis met bijpassende kleur elementen Verhoogde zijflanken van het zitvlak en de rugleuning Bijzonder hoge rugleuning met Geintegreerde schouder ondersteuning Zitting en rugleuning met bijpassende darts visueel omlijst kleur Zwart / grijs kenmerken Kantelmechanisme is afsluitbaar en kan individueel aan uw lichaamsgewicht op een positie aangepast Lumbale kussen is verstelbaar langs de rugleuning 35 cm hoog Rugleuning instelbaar via de hendel in 12 stappen tot aan 135 ° - op de maximale instelling: bijna ligstand Beide armleuningen (met zachte pad-padding) zijn tot 7 cm (7 niveaus) in de hoogte verstelbaar Zithoogte is instelbaar van 10 cm - en dus aan te passen aan uw lengte Hard vloer dubbele wielen incl. (Ideaal voor laminaat, parket, tegels) materiaal Rugleuning, zitkussens en staten: kunstleer Armleuningen en onderstel: plastic textiel samenstelling Referentie rugleuning, zitting en kussens: 100% polyurethaan massa Totale hoogte: 130-140 cm Zithoogte: 46 - 56 cm Armsteun hoogte: 27-34 cm Rugleuning Lengte: 84 cm Star base Ø: 70 cm - extra large Totale breedte: 70 cm Totale diepte: 70-100 cm (afhankelijk van de instelling) Seat (BxDxH): 55 x 51 cm levering 1 Gaming Chair (ontleed) met 2 Pillows Levering zonder decoratie montage Gemakkelijk te montage-instructies te begrijpen opgenomen Aanbeveling: Samenstelling door 2 mensen
SK-SPM1.344
Stoelen > Bureaustoelen
4250950254961
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�218.00
Magnify Gate39 - Score Bureaustoel - Blauw
Gate39 - Score Bureaustoel - Blauw
Gate39 - Score Bureaustoel - Blauw
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Score Bureaustoel - Blauw van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Score Bureaustoel - Blauw kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Score Bureaustoel - Blauw is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Score Bureaustoel - Blauw is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: Informatie voor de Endurance - The Stoel heeft een maximaal draagvermogen van 120 kg. Mede mogelijk gemaakt door de hoge veiligheidseisen gasveer / hydraulisch, dat is TÜV Rheinland LGA typegoedkeuring. De maximale duur zitje per dag 8 uur. Aan te passen aan de behoeften - Feit: voor gaming heb je een zeer comfortabele Gamer stoel. Daardoor kunt u de armsteun hoogte, zithoogte, de positie van de lumbale pad en de tilt functie aan te passen, kan de draaistoel worden aangepast op basis van uw specifieke behoeften - De sportauto onder de executive zetels. ontwerp Modern en super comfortabel executive stoelen in Racing Ontwerp Kussens, rollen en nylon basis met bijpassende kleur elementen Verhoogde zijflanken van het zitvlak en de rugleuning Bijzonder hoge rugleuning met Geintegreerde schouder ondersteuning Zitting en rugleuning met bijpassende darts visueel omlijst kleur Zwart / Blauw kenmerken Kantelmechanisme is afsluitbaar en kan individueel aan uw lichaamsgewicht op een positie aangepast Lumbale kussen is verstelbaar langs de rugleuning 35 cm hoog Rugleuning instelbaar via de hendel in 12 stappen tot aan 135 ° - op de maximale instelling: bijna ligstand Beide armleuningen (met zachte pad-padding) zijn tot 7 cm (7 niveaus) in de hoogte verstelbaar Zithoogte is instelbaar van 10 cm - en dus aan te passen aan uw lengte Hard vloer dubbele wielen incl. (Ideaal voor laminaat, parket, tegels) materiaal Rugleuning, zitkussens en staten: kunstleer Armleuningen en onderstel: plastic textiel samenstelling Referentie rugleuning, zitting en kussens: 100% polyurethaan massa Totale hoogte: 130-140 cm Zithoogte: 46 - 56 cm Armsteun hoogte: 27-34 cm Rugleuning Lengte: 84 cm Star base Ø: 70 cm - extra large Totale breedte: 70 cm Totale diepte: 70-100 cm (afhankelijk van de instelling) Seat (BxDxH): 55 x 51 cm levering 1 Gaming Chair (ontleed) met 2 Pillows Levering zonder decoratie montage Gemakkelijk te montage-instructies te begrijpen opgenomen Aanbeveling: Samenstelling door 2 mensen
SK-SPM1.345
Stoelen > Bureaustoelen
4250950254978
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�218.00
Magnify Gate39 - Score Bureaustoel - Rood
Gate39 - Score Bureaustoel - Rood
Gate39 - Score Bureaustoel - Rood
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Score Bureaustoel - Rood van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Score Bureaustoel - Rood kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Score Bureaustoel - Rood is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Score Bureaustoel - Rood is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: Informatie voor de Endurance - The Stoel heeft een maximaal draagvermogen van 120 kg. Mede mogelijk gemaakt door de hoge veiligheidseisen gasveer / hydraulisch, dat is TÜV Rheinland LGA typegoedkeuring. De maximale duur zitje per dag 8 uur. Aan te passen aan de behoeften - Feit: voor gaming heb je een zeer comfortabele Gamer stoel. Daardoor kunt u de armsteun hoogte, zithoogte, de positie van de lumbale pad en de tilt functie aan te passen, kan de draaistoel worden aangepast op basis van uw specifieke behoeften - De sportauto onder de executive zetels. ontwerp Modern en super comfortabel executive stoelen in Racing Ontwerp Kussens, rollen en nylon basis met bijpassende kleur elementen Verhoogde zijflanken van het zitvlak en de rugleuning Bijzonder hoge rugleuning met Geintegreerde schouder ondersteuning Zitting en rugleuning met bijpassende darts visueel omlijst kleur Zwart / Rood kenmerken Kantelmechanisme is afsluitbaar en kan individueel aan uw lichaamsgewicht op een positie aangepast Lumbale kussen is verstelbaar langs de rugleuning 35 cm hoog Rugleuning instelbaar via de hendel in 12 stappen tot aan 135 ° - op de maximale instelling: bijna ligstand Beide armleuningen (met zachte pad-padding) zijn tot 7 cm (7 niveaus) in de hoogte verstelbaar Zithoogte is instelbaar van 10 cm - en dus aan te passen aan uw lengte Hard vloer dubbele wielen incl. (Ideaal voor laminaat, parket, tegels) materiaal Rugleuning, zitkussens en staten: kunstleer Armleuningen en onderstel: plastic textiel samenstelling Referentie rugleuning, zitting en kussens: 100% polyurethaan massa Totale hoogte: 130-140 cm Zithoogte: 46 - 56 cm Armsteun hoogte: 27-34 cm Rugleuning Lengte: 84 cm Star base Ø: 70 cm - extra large Totale breedte: 70 cm Totale diepte: 70-100 cm (afhankelijk van de instelling) Seat (BxDxH): 55 x 51 cm levering 1 Gaming Chair (ontleed) met 2 Pillows Levering zonder decoratie montage Gemakkelijk te montage-instructies te begrijpen opgenomen Aanbeveling: Samenstelling door 2 mensen
SK-SPM1.346
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250950254985
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�218.00
Magnify Gate39 - Score Bureaustoel - Groen
Gate39 - Score Bureaustoel - Groen
Gate39 - Score Bureaustoel - Groen
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Score Bureaustoel - Groen van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Score Bureaustoel - Groen kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Score Bureaustoel - Groen is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Score Bureaustoel - Groen is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: Informatie voor de Endurance - The Stoel heeft een maximaal draagvermogen van 120 kg. Mede mogelijk gemaakt door de hoge veiligheidseisen gasveer / hydraulisch, dat is TÜV Rheinland LGA typegoedkeuring. De maximale duur zitje per dag 8 uur. Aan te passen aan de behoeften - Feit: voor gaming heb je een zeer comfortabele Gamer stoel. Daardoor kunt u de armsteun hoogte, zithoogte, de positie van de lumbale pad en de tilt functie aan te passen, kan de draaistoel worden aangepast op basis van uw specifieke behoeften - De sportauto onder de executive zetels. ontwerp Modern en super comfortabel executive stoelen in Racing Ontwerp Kussens, rollen en nylon basis met bijpassende kleur elementen Verhoogde zijflanken van het zitvlak en de rugleuning Bijzonder hoge rugleuning met Geintegreerde schouder ondersteuning Zitting en rugleuning met bijpassende darts visueel omlijst kleur Zwart / Groen kenmerken Kantelmechanisme is afsluitbaar en kan individueel aan uw lichaamsgewicht op een positie aangepast Lumbale kussen is verstelbaar langs de rugleuning 35 cm hoog Rugleuning instelbaar via de hendel in 12 stappen tot aan 135 ° - op de maximale instelling: bijna ligstand Beide armleuningen (met zachte pad-padding) zijn tot 7 cm (7 niveaus) in de hoogte verstelbaar Zithoogte is instelbaar van 10 cm - en dus aan te passen aan uw lengte Hard vloer dubbele wielen incl. (Ideaal voor laminaat, parket, tegels) materiaal Rugleuning, zitkussens en staten: kunstleer Armleuningen en onderstel: plastic textiel samenstelling Referentie rugleuning, zitting en kussens: 100% polyurethaan massa Totale hoogte: 130-140 cm Zithoogte: 46 - 56 cm Armsteun hoogte: 27-34 cm Rugleuning Lengte: 84 cm Star base Ø: 70 cm - extra large Totale breedte: 70 cm Totale diepte: 70-100 cm (afhankelijk van de instelling) Seat (BxDxH): 55 x 51 cm levering 1 Gaming Chair (ontleed) met 2 Pillows Levering zonder decoratie montage Gemakkelijk te montage-instructies te begrijpen opgenomen Aanbeveling: Samenstelling door 2 mensen
SK-SPM1.347
Stoelen > Bureaustoelen
4250950254992
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�218.00
Magnify Gate39 - Score Bureaustoel -zwart/grijs
Gate39 - Score Bureaustoel -zwart/grijs
Gate39 - Score Bureaustoel -zwart/grijs
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Score Bureaustoel -Zwart/Grijs van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Score Bureaustoel -Zwart/Grijs kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Score Bureaustoel -Zwart/Grijs is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Score Bureaustoel -Zwart/Grijs is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: Informatie voor de Endurance - The Stoel heeft een maximaal draagvermogen van 120 kg. Mede mogelijk gemaakt door de hoge veiligheidseisen gasveer / hydraulisch, dat is TÜV Rheinland LGA typegoedkeuring. De maximale duur zitje per dag 8 uur. Aan te passen aan de behoeften - Feit: voor gaming heb je een zeer comfortabele Gamer stoel. Daardoor kunt u de armsteun hoogte, zithoogte, de positie van de lumbale pad en de tilt functie aan te passen, kan de draaistoel worden aangepast op basis van uw specifieke behoeften - De sportauto onder de executive zetels. ontwerp Modern en super comfortabel executive stoelen in Racing Ontwerp Kussens, rollen en nylon basis met bijpassende kleur elementen Verhoogde zijflanken van het zitvlak en de rugleuning Bijzonder hoge rugleuning met Geintegreerde schouder ondersteuning Zitting en rugleuning met bijpassende darts visueel omlijst kleur Zwart / grijs kenmerken Kantelmechanisme is afsluitbaar en kan individueel aan uw lichaamsgewicht op een positie aangepast Lumbale kussen is verstelbaar langs de rugleuning 35 cm hoog Rugleuning instelbaar via de hendel in 12 stappen tot aan 135 ° - op de maximale instelling: bijna ligstand Beide armleuningen (met zachte pad-padding) zijn tot 7 cm (7 niveaus) in de hoogte verstelbaar Zithoogte is instelbaar van 10 cm - en dus aan te passen aan uw lengte Hard vloer dubbele wielen incl. (Ideaal voor laminaat, parket, tegels) materiaal Rugleuning, zitkussens & Doek Armleuningen en onderstel: plastic textiel samenstelling Referentie rugleuning, zitting en kussens: 100% polyester massa Totale hoogte: 130-140 cm Zithoogte: 46 - 56 cm Armsteun hoogte: 27-34 cm Rugleuning Lengte: 84 cm Star base Ø: 70 cm - extra large Totale breedte: 70 cm Totale diepte: 70-100 cm (afhankelijk van de instelling) Seat (BxDxH): 55 x 51 cm levering 1 Gaming Chair (ontleed) met 2 Pillows Levering zonder decoratie montage Gemakkelijk te montage-instructies te begrijpen opgenomen Aanbeveling: Samenstelling door 2 mensen
SK-SPM1.348
Stoelen > Bureaustoelen
4250950255005
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�218.00
Magnify Gate39 - Score Bureaustoel - Zwart/rood
Gate39 - Score Bureaustoel - Zwart/rood
Gate39 - Score Bureaustoel - Zwart/rood
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Score Bureaustoel - Zwart/Rood van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Score Bureaustoel - Zwart/Rood kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Score Bureaustoel - Zwart/Rood is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Score Bureaustoel - Zwart/Rood is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: Informatie voor de Endurance - The Stoel heeft een maximaal draagvermogen van 120 kg. Mede mogelijk gemaakt door de hoge veiligheidseisen gasveer / hydraulisch, dat is TÜV Rheinland LGA typegoedkeuring. De maximale duur zitje per dag 8 uur. Aan te passen aan de behoeften - Feit: voor gaming heb je een zeer comfortabele Gamer stoel. Daardoor kunt u de armsteun hoogte, zithoogte, de positie van de lumbale pad en de tilt functie aan te passen, kan de draaistoel worden aangepast op basis van uw specifieke behoeften - De sportauto onder de executive zetels. ontwerp Modern en super comfortabel executive stoelen in Racing Ontwerp Kussens, rollen en nylon basis met bijpassende kleur elementen Verhoogde zijflanken van het zitvlak en de rugleuning Bijzonder hoge rugleuning met Geintegreerde schouder ondersteuning Zitting en rugleuning met bijpassende darts visueel omlijst kleur Zwart / Rood kenmerken Kantelmechanisme is afsluitbaar en kan individueel aan uw lichaamsgewicht op een positie aangepast Lumbale kussen is verstelbaar langs de rugleuning 35 cm hoog Rugleuning instelbaar via de hendel in 12 stappen tot aan 135 ° - op de maximale instelling: bijna ligstand Beide armleuningen (met zachte pad-padding) zijn tot 7 cm (7 niveaus) in de hoogte verstelbaar Zithoogte is instelbaar van 10 cm - en dus aan te passen aan uw lengte Hard vloer dubbele wielen incl. (Ideaal voor laminaat, parket, tegels) materiaal Rugleuning, zitkussens & Doek Armleuningen en onderstel: plastic textiel samenstelling Referentie rugleuning, zitting en kussens: 100% polyester massa Totale hoogte: 130-140 cm Zithoogte: 46 - 56 cm Armsteun hoogte: 27-34 cm Rugleuning Lengte: 84 cm Star base Ø: 70 cm - extra large Totale breedte: 70 cm Totale diepte: 70-100 cm (afhankelijk van de instelling) Seat (BxDxH): 55 x 51 cm levering 1 Gaming Chair (ontleed) met 2 Pillows Levering zonder decoratie montage Gemakkelijk te montage-instructies te begrijpen opgenomen Aanbeveling: Samenstelling door 2 mensen
SK-SPM1.349
Stoelen > Bureaustoelen
4250950255012
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�218.00
Magnify Gate39 - Lasport Bureaustoel - Wit
Gate39 - Lasport Bureaustoel - Wit
Gate39 - Lasport Bureaustoel - Wit
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Lasport Bureaustoel - Wit van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Kunstleer , Kunststof , Metaal. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Lasport Bureaustoel - Wit kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Lasport Bureaustoel - Wit is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Lasport Bureaustoel - Wit is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: ontwerp Modern en super comfortabele bureaustoel in Racing Ontwerp Bijzonder hoge rugleuning Geintegreerde schoudersteun En rugleuning met witte contraststrepen afmeting Totale hoogte: 127-137 cm Zithoogte: 48-58 cm Hoogte rugleuning binnenkant: 84 cm Star onderstel: diameter 75 cm - extra groot (met wielen) Totale breedte: 75 cm Seat (BxDxH): 55 x 52 cm Totale diepte: 75 cm kleur Zitting en rugleuning: Black / White Stoel met wit, geperforeerde contrasterende strepen Basis: Black Bijzonderheden Zithoogte verstelbaar continu 10 cm Harde vloer wieltjes (Ideaal voor laminaat, parket, tegels) Ademend met geperforeerde bekleding Afsluitbaar kantelmechanisme bijna horizontale positie In hoogte verstelbare armleuning in 7 stappen 27-34 cm Armleuning kan axiaal roteren in 3 stappen Armleuningen zijn uitgerust met Softpadpolsterung Maximale laadvermogen 120kg materiaal & Rugleuning stoel: synthetische Basis: Nylon Cover: 100% polyurethaan levering Een draaistoel zonder decoratie montage Voorwaarde van de levering: Breaks Makkelijk en instructies te begrijpen opgenomen Aanbeveling: bouw door 2 mensen Informatie over de belastbaarheid - de Stoel heeft een maximale belasting van 120 kg. Dit is mogelijk gemaakt veiligheids- gaskwaliteit spiraal / olie, waarbij TÃœV Rheinland LGA type wordt gecontroleerd. De maximale zitplaats tijdperk per dag 8 uur. Aan te passen aan de behoeften - Feit: voor gaming heb je een zeer comfortabele gaming stoel. Hierdoor kunt u de hoogte van de armsteun, zithoogte en rugleuning hoek aan te passen, kan de draaistoel volledig worden aangepast aan uw specifieke behoeften.
SK-SPM1.359
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250950239739
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�238.00
Magnify Gate39 - Speed Bureaustoel - Zwat
Gate39 - Speed Bureaustoel - Zwat
Gate39 - Speed Bureaustoel - Zwat
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Speed Bureaustoel - Zwat van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Kunstleer , Stof , Metaal , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Speed Bureaustoel - Zwat kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Speed Bureaustoel - Zwat is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Speed Bureaustoel - Zwat is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: In de volgende kleuren te bestellen: Grijs/zwart Moderne bicolour-look Zilverkleurige armleuningen met contrastkleurige applicaties Kleur armleuningen: zwart Kleur kruisvoet: aluminiumkleurig gelakt Details: Geschikt voor het thuiskantoor Met ventilerende stof achter Gemakkelijk te onderhouden oppervlak Zithoogteverstelling Traploze zithoogteverstelling Traploze zithoogteverstelling door veiligheids-gasdrukveer Zitoppervlak met afgeronde voorkant Met armleuningen Moderne kunststof armleuningen Met lendesteun Kantelmechanisme met hardheidsinstelling Kantelmechanisme op het lichaamsgewicht instelbaar Max. draagvermogen 120 kg Stabiele kunststof kruisvoet Kruisvoet inclusief voetbeschermers Rollers voor harde vloeren, bijv. laminaat & tegels Rollers Max. aanbevolen zittijd: »8« uur Totale afm.: Zitting bxd: 52x50 cm Zithoogte: 48-58 cm Totale hoogte: 120-130 cm Hoogte armleuningen: 67-77 Materiaal: Bekleding in een materialenmix van imitatieleer en netstof Armleuningen van kunststof Kruisvoet van kunststof Informatie over leveringssamenstelling en montage: Met montagehandleiding Zelfmontage met handleiding Inclusief montagemateriaal Alle afm. zijn ca.-afm. Tips: Een verstelbare rugleuning bevordert het ergonomische zitten. Gekleurde stoelen zorgen voor een opvallend accent in de werkkamer. Onderhoudsadvies: Onderhoudsadvies voor bekleding van eersteklas imitatieleer: Voor algemeen onderhoud neem je het oppervlak af en toe licht af met een doekje. Af en toe kun je het oppervlak met een zeem nat afnemen. Droog het oppervlak vervolgens met een absorberend doekje (bijv. een theedoek) af. Onderhoudsadvies voor Microgaren-bekleding: Voor algemeen onderhoud is het voldoende als je het oppervlak af en toe met een zachte kleerborstel licht afborstelt of afzuigt met de meubelzuigmond. Onderhoudsadvies voor stoelen met een kunststof onderstel: Neem met een niet-pluizende doek de onderdelen af. Hardnekkiger vuil is te verwijderen met een doek, bevochtigd met een mengsel van water en afwasmiddel.
SK-SPM1.229
Stoelen > Bureaustoelen
4250950203181
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�246.00
Magnify Gate39 - Speed Bureaustoel - Blauw
Gate39 - Speed Bureaustoel - Blauw
Gate39 - Speed Bureaustoel - Blauw
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Speed Bureaustoel - Blauw van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Kunstleer , Stof , Metaal , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Speed Bureaustoel - Blauw kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Speed Bureaustoel - Blauw is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Speed Bureaustoel - Blauw is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: In de volgende kleuren te bestellen: Blauw/zwart Moderne bicolour-look Zilverkleurige armleuningen met contrastkleurige applicaties Kleur armleuningen: zwart Kleur kruisvoet: aluminiumkleurig gelakt Details: Geschikt voor het thuiskantoor Met ventilerende stof achter Gemakkelijk te onderhouden oppervlak Zithoogteverstelling Traploze zithoogteverstelling Traploze zithoogteverstelling door veiligheids-gasdrukveer Zitoppervlak met afgeronde voorkant Met armleuningen Moderne kunststof armleuningen Met lendesteun Kantelmechanisme met hardheidsinstelling Kantelmechanisme op het lichaamsgewicht instelbaar Max. draagvermogen 120 kg Stabiele kunststof kruisvoet Kruisvoet inclusief voetbeschermers Rollers voor harde vloeren, bijv. laminaat & tegels Rollers Max. aanbevolen zittijd: »8« uur Totale afm.: Zitting bxd: 52x50 cm Zithoogte: 48-58 cm Totale hoogte: 120-130 cm Hoogte armleuningen: 67-77 Materiaal: Bekleding in een materialenmix van imitatieleer en netstof Armleuningen van kunststof Kruisvoet van kunststof Informatie over leveringssamenstelling en montage: Met montagehandleiding Zelfmontage met handleiding Inclusief montagemateriaal Alle afm. zijn ca.-afm. Tips: Een verstelbare rugleuning bevordert het ergonomische zitten. Gekleurde stoelen zorgen voor een opvallend accent in de werkkamer. Onderhoudsadvies: Onderhoudsadvies voor bekleding van eersteklas imitatieleer: Voor algemeen onderhoud neem je het oppervlak af en toe licht af met een doekje. Af en toe kun je het oppervlak met een zeem nat afnemen. Droog het oppervlak vervolgens met een absorberend doekje (bijv. een theedoek) af. Onderhoudsadvies voor Microgaren-bekleding: Voor algemeen onderhoud is het voldoende als je het oppervlak af en toe met een zachte kleerborstel licht afborstelt of afzuigt met de meubelzuigmond. Onderhoudsadvies voor stoelen met een kunststof onderstel: Neem met een niet-pluizende doek de onderdelen af. Hardnekkiger vuil is te verwijderen met een doek, bevochtigd met een mengsel van water en afwasmiddel.
SK-SPM1.230
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250950203235
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�246.00
Magnify Gate39 - Speed Bureaustoel - Rood
Gate39 - Speed Bureaustoel - Rood
Gate39 - Speed Bureaustoel - Rood
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Speed Bureaustoel - Rood van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Kunstleer , Stof , Metaal , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Speed Bureaustoel - Rood kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Speed Bureaustoel - Rood is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Speed Bureaustoel - Rood is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: In de volgende kleuren te bestellen: Rood/zwart Moderne bicolour-look Zilverkleurige armleuningen met contrastkleurige applicaties Kleur armleuningen: zwart Kleur kruisvoet: aluminiumkleurig gelakt Details: Geschikt voor het thuiskantoor Met ventilerende stof achter Gemakkelijk te onderhouden oppervlak Zithoogteverstelling Traploze zithoogteverstelling Traploze zithoogteverstelling door veiligheids-gasdrukveer Zitoppervlak met afgeronde voorkant Met armleuningen Moderne kunststof armleuningen Met lendesteun Kantelmechanisme met hardheidsinstelling Kantelmechanisme op het lichaamsgewicht instelbaar Max. draagvermogen 120 kg Stabiele kunststof kruisvoet Kruisvoet inclusief voetbeschermers Rollers voor harde vloeren, bijv. laminaat & tegels Rollers Max. aanbevolen zittijd: »8« uur Totale afm.: Zitting bxd: 52x50 cm Zithoogte: 48-58 cm Totale hoogte: 120-130 cm Hoogte armleuningen: 67-77 Materiaal: Bekleding in een materialenmix van imitatieleer en netstof Armleuningen van kunststof Kruisvoet van kunststof Informatie over leveringssamenstelling en montage: Met montagehandleiding Zelfmontage met handleiding Inclusief montagemateriaal Alle afm. zijn ca.-afm. Tips: Een verstelbare rugleuning bevordert het ergonomische zitten. Gekleurde stoelen zorgen voor een opvallend accent in de werkkamer. Onderhoudsadvies: Onderhoudsadvies voor bekleding van eersteklas imitatieleer: Voor algemeen onderhoud neem je het oppervlak af en toe licht af met een doekje. Af en toe kun je het oppervlak met een zeem nat afnemen. Droog het oppervlak vervolgens met een absorberend doekje (bijv. een theedoek) af. Onderhoudsadvies voor Microgaren-bekleding: Voor algemeen onderhoud is het voldoende als je het oppervlak af en toe met een zachte kleerborstel licht afborstelt of afzuigt met de meubelzuigmond. Onderhoudsadvies voor stoelen met een kunststof onderstel: Neem met een niet-pluizende doek de onderdelen af. Hardnekkiger vuil is te verwijderen met een doek, bevochtigd met een mengsel van water en afwasmiddel.
SK-SPM1.231
Stoelen > Bureaustoelen
4250950203242
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�246.00
Magnify Gate39 - Maglo Bureaustoel - Oranje
Gate39 - Maglo Bureaustoel - Oranje
Gate39 - Maglo Bureaustoel - Oranje
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Maglo Bureaustoel - Oranje van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Stof , Mesh , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Maglo Bureaustoel - Oranje kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Maglo Bureaustoel - Oranje is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Maglo Bureaustoel - Oranje is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: De bureaustoel is in de volgende kleuren te bestellen: Oranje/wit Moderne bicolour-look Kleur armleuningen: wit Kleur kruisvoet: wit Kleur rollers: wit Details: Geschikt voor het thuiskantoor Geschikt voor professioneel gebruik Met ventilerende stof achter Gemakkelijk te onderhouden oppervlak Traploze zithoogteverstelling door veiligheids-gasdrukveer Met armleuningen Moderne kunststof armleuningen Kantelmechanisme - bij het achterover leunen beweegt de zitting mee Kantelmechanisme op het lichaamsgewicht instelbaar Max. draagvermogen 150 kg XXL-stoel Stabiele kunststof kruisvoet Rollers voor harde vloeren, bijv. laminaat & tegels Rollers Max. aanbevolen zittijd: »meer dan 8« uur Verstelbare rugleuning via kabelmechaniek met een druk op de knop Bureaustoel met geheel bekleed onderstel Zithoogteverstelling met kabelmechaniek met één druk op de knop (geen hendel nodig) Rugleuning met ventilerende netstofbekleding van WinTEX-materiaal Totale afm.: Zitting bxd: 48x48 cm Zithoogte: 46-56 cm Totale hoogte: 93-103 cm Hoogte armleuningen: 64-74 Materiaal: Armleuningen van aluminium Kruisvoet van aluminium Bekleding zitoppervlak: stof (100% polypropyleen) Bekleding rugleuning: netstof (70% nylon-polyamide, 30% fiberglas) Informatie over leveringssamenstelling en montage: Met montagehandleiding Zelfmontage met handleiding Inclusief montagemateriaal Alle afm. zijn ca.-afm. Tips: Een verstelbare rugleuning bevordert het ergonomische zitten. Onderhoudsadvies: Onderhoudsadvies voor Microgaren-bekleding: Voor algemeen onderhoud af en toe licht afborstelen met een zachte kleerborstel of stofzuigen met een meubelzuigmond. Onderhoudsadvies voor stoelen met een kunststof onderstel: Neem de kunststof onderdelen af met een niet-pluizende doek. Hardnekkiger vuil is te verwijderen met een doek bevochtigd met een mengsel van water en afwasmiddel.
SK-SPM1.186
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250739228312
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�248.00
Magnify Gate39 - Maglo Bureaustoel - Zwart
Gate39 - Maglo Bureaustoel - Zwart
Gate39 - Maglo Bureaustoel - Zwart
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Maglo Bureaustoel - Zwart van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Stof , Mesh , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Maglo Bureaustoel - Zwart kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Maglo Bureaustoel - Zwart is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Maglo Bureaustoel - Zwart is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: De bureaustoel is in de volgende kleuren te bestellen: Zwart/wit Moderne bicolour-look Kleur armleuningen: wit Kleur kruisvoet: wit Kleur rollers: wit Details: Geschikt voor het thuiskantoor Geschikt voor professioneel gebruik Met ventilerende stof achter Gemakkelijk te onderhouden oppervlak Traploze zithoogteverstelling door veiligheids-gasdrukveer Met armleuningen Moderne kunststof armleuningen Kantelmechanisme - bij het achterover leunen beweegt de zitting mee Kantelmechanisme op het lichaamsgewicht instelbaar Max. draagvermogen 150 kg XXL-stoel Stabiele kunststof kruisvoet Rollers voor harde vloeren, bijv. laminaat & tegels Rollers Max. aanbevolen zittijd: »meer dan 8« uur Verstelbare rugleuning via kabelmechaniek met een druk op de knop Bureaustoel met geheel bekleed onderstel Zithoogteverstelling met kabelmechaniek met één druk op de knop (geen hendel nodig) Rugleuning met ventilerende netstofbekleding van WinTEX-materiaal Totale afm.: Zitting bxd: 48x48 cm Zithoogte: 46-56 cm Totale hoogte: 93-103 cm Hoogte armleuningen: 64-74 Materiaal: Armleuningen van aluminium Kruisvoet van aluminium Bekleding zitoppervlak: stof (100% polypropyleen) Bekleding rugleuning: netstof (70% nylon-polyamide, 30% fiberglas) Informatie over leveringssamenstelling en montage: Met montagehandleiding Zelfmontage met handleiding Inclusief montagemateriaal Alle afm. zijn ca.-afm. Tips: Een verstelbare rugleuning bevordert het ergonomische zitten. Onderhoudsadvies: Onderhoudsadvies voor Microgaren-bekleding: Voor algemeen onderhoud af en toe licht afborstelen met een zachte kleerborstel of stofzuigen met een meubelzuigmond. Onderhoudsadvies voor stoelen met een kunststof onderstel: Neem de kunststof onderdelen af met een niet-pluizende doek. Hardnekkiger vuil is te verwijderen met een doek bevochtigd met een mengsel van water en afwasmiddel.
SK-SPM1.187
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250739228329
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�248.00
Magnify Gate39 - Maglo Bureaustoel - Groen
Gate39 - Maglo Bureaustoel - Groen
Gate39 - Maglo Bureaustoel - Groen
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Maglo Bureaustoel - Groen van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Stof , Mesh , Kunststof. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Maglo Bureaustoel - Groen kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Maglo Bureaustoel - Groen is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Maglo Bureaustoel - Groen is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: De bureaustoel is in de volgende kleuren te bestellen: Groen/wit Moderne bicolour-look Kleur armleuningen: wit Kleur kruisvoet: wit Kleur rollers: wit Details: Geschikt voor het thuiskantoor Geschikt voor professioneel gebruik Met ventilerende stof achter Gemakkelijk te onderhouden oppervlak Traploze zithoogteverstelling door veiligheids-gasdrukveer Met armleuningen Moderne kunststof armleuningen Kantelmechanisme - bij het achterover leunen beweegt de zitting mee Kantelmechanisme op het lichaamsgewicht instelbaar Max. draagvermogen 150 kg XXL-stoel Stabiele kunststof kruisvoet Rollers voor harde vloeren, bijv. laminaat & tegels Rollers Max. aanbevolen zittijd: »meer dan 8« uur Verstelbare rugleuning via kabelmechaniek met een druk op de knop Bureaustoel met geheel bekleed onderstel Zithoogteverstelling met kabelmechaniek met één druk op de knop (geen hendel nodig) Rugleuning met ventilerende netstofbekleding van WinTEX-materiaal Totale afm.: Zitting bxd: 48x48 cm Zithoogte: 46-56 cm Totale hoogte: 93-103 cm Hoogte armleuningen: 64-74 Materiaal: Armleuningen van aluminium Kruisvoet van aluminium Bekleding zitoppervlak: stof (100% polypropyleen) Bekleding rugleuning: netstof (70% nylon-polyamide, 30% fiberglas) Informatie over leveringssamenstelling en montage: Met montagehandleiding Zelfmontage met handleiding Inclusief montagemateriaal Alle afm. zijn ca.-afm. Tips: Een verstelbare rugleuning bevordert het ergonomische zitten. Onderhoudsadvies: Onderhoudsadvies voor Microgaren-bekleding: Voor algemeen onderhoud af en toe licht afborstelen met een zachte kleerborstel of stofzuigen met een meubelzuigmond. Onderhoudsadvies voor stoelen met een kunststof onderstel: Neem de kunststof onderdelen af met een niet-pluizende doek. Hardnekkiger vuil is te verwijderen met een doek bevochtigd met een mengsel van water en afwasmiddel.
SK-SPM1.188
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250950200166
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�248.00
Magnify Gate39 - Ferrol Bureaustoel - Zwart
Gate39 - Ferrol Bureaustoel - Zwart
Gate39 - Ferrol Bureaustoel - Zwart
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Ferrol Bureaustoel - Zwart van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Metaal. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Ferrol Bureaustoel - Zwart kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Ferrol Bureaustoel - Zwart is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Ferrol Bureaustoel - Zwart is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: Beschrijving:Comfortabele XXL executive stoel met extra brede rugleuning en zittingErgonomisch en super comfortabele Soft-Air dempingElegante pluche bekleding met zachte lederen (hoge kwaliteit koeienhuid)Geintegreerde lendensteun in de rugleuningAluminium armleuningen hoogglans afgewerkt met zachte kussentjesAluminium armleuningen met zachte lederlook bekleding5-point multi-block mechanisme individueel op het lichaamsgewichtAnti -Shock bescherming - voorkomt dat de rugleuning bij een halte abrupt annuleren grenst aan de achterkantReferenties: zitting en de voorzijde van de rugleuning gemaakt van hoge kwaliteit echt lederDesign aluminium kruispoot, hoogglans afwerkingAanbevolen maximale laadvermogen 120 kgAanbevolen zetel Duur: 8 uur of meer5 harde vloer wielen (voor hardhouten vloeren, tegels, houten vloeren, enz.)Hoogteverstelling van de veiligheid gasveer (TÃœV Rheinland LGA getest)Kwaliteit:Het gebruik van hoogwaardige materialenNauwkeurig gemaakt verwijzingDuurzame constructieMassief aluminium kruisvoetAfmetingen:Totaal (B x D x H): 60 x 55 x 118-126 cmSeat (T x B): 50 x 49 cmZithoogte: 47-55 cmArmleuning hoogte: 66-74 cmGewicht: 23.5 kg
SK-SPM1.163
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250739210591
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�356.00
Magnify Gate39 - Turijn Bureaustoel - Zwart
Gate39 - Turijn Bureaustoel - Zwart
Gate39 - Turijn Bureaustoel - Zwart
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Turijn Bureaustoel - Zwart van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Metaal. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Turijn Bureaustoel - Zwart kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Turijn Bureaustoel - Zwart is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Turijn Bureaustoel - Zwart is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: Details: Zwart extra brede rugleuning en zitting. Ergonomische, supercomfortabel voorgevormde verdikte zitting en rugleuning. Geintegreerde lendensteun in de rugleuning. Bijzonder dikke, doorgestikte bekleding. 5-punts multiblokkeermechanisme, op het lichaamsgewicht instelbaar. Anti-shock-functie voorkomt dat de rugleuning bij het loskoppelen van de rem tegen de rug slaat. Prachtige, hoogglanzend gepolijste aluminium kruisvoet. 5 rollers voor harde vloeren (voor parketvloeren, tegels, houten vloerdelen, etc.). Met veiligheids-gasdrukveer in hoogte verstelbaar (constructie TUV-Rheinland LGA-gecontroleerd). Ca.-afmetingen: bureaustoel Bxdxh: 66x62x118-128 cm Zithoogte: 47-57 cm Zitbreedte: 49 cm Zitdiepte: 50 cm
SK-SPM1.158
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4250739210546
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�423.00
Magnify Gate39 - Highland Bureaustoel - Zwart
Gate39 - Highland Bureaustoel - Zwart
Gate39 - Highland Bureaustoel - Zwart
Meubelen
Gate39
Dit is de Gate39 - Highland Bureaustoel - Zwart van Gate39. Deze bureaustoel is gemaakt van o.a. Leer , Metaal. De stoel voor de perfecte werkplek! Veel tijd in ons leven gebruiken we om te werken. Dat is niet altijd leuk, maar met de Gate39 - Highland Bureaustoel - Zwart kunnen we dit wel leuker en zeker comfortabeler maken! De Gate39 - Highland Bureaustoel - Zwart is de perfecte aanvulling voor je werkplek. Ook nog op zoek naar een bureau? kijk dan ook eens bij de bureaus van Gate39. De Gate39 - Highland Bureaustoel - Zwart is perfect voor iedere werkplek! Met de vertaalde beschrijving van de leverancier: Details: Zwart Ergonomische en supercomfortabele voorgevormde verdikte zitting en rugleuning 12 cm dikke, zeer comfortabele bekleding Elegante, weelderige bekleding van hoogwaardig echt leer Zichtbare vormgeving door 4 in leerkleur genaaide strepen in de rugleuning die is uitgevoerd met trendy knopen 5-punts-synchroommechanisme (vast te zetten op 5 standen), individueel op het lichaamsgewicht met handknop instelbaar Uiterst prettige armleuningen van zacht rundleer Prachtige aluminium-kruisvoet, verchroomd 5 rollers voor harde vloeren (voor parketvloeren, laminaatvloer, tegels, hout) Aanbevolen zitduur: langer dan 8 Aanbevolen maximale belasting 150 kg Hoogteverstelling gasveer van 49 tot 58 cm (constructie TUV-Rheinland LGA-gecontroleerd) Ca.-afm. in cm: Bureaustoel Bxdxh: 60x61x98-106 cm Zithoogte: 49-58 cm
SK-SPM1.140
NL
Stoelen > Bureaustoelen
4260298142646
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�727.00
Gate39 Meubelen 1 tot 29 van totaal 29

Geschiedenis

  • Opgeslagen
  • None
  • Recent bekeken
  • None
  • Mijn recente zoekopdrachten
  • None

Laatste nieuws