U bekijkt pagina: Home » Douche » Wiesbaden

Wiesbaden Douche

Wiesbaden Douche 1 tot 22 van totaal 22
Magnify Wiesbaden Eco Inloopdouche 50x200cm Anti-kalk 8mm
Wiesbaden Eco Inloopdouche 50x200cm Anti-kalk 8mm
Wiesbaden Eco Inloopdouche 50x200cm Anti-kalk 8mm
Douche
Wiesbaden
Wiesbaden
De Wiesbaden Eco inloopdouches zijn verkrijgbaar in verschillende breedte maten. Ook zijn er hoekwandjes en kleine douchewanden voor aan muur verkrijgbaar. Hierdoor zal er tal van combinatie mogelijkheden zodat in elke badkamer een passende oplossing te creëeren is.  Specificaties:  Anti-kalk coating 8mm dik veiligheidsglas 50cm breed 200cm hoog Verstelbaar van 48,5-50cm Inclusief stabilisatiestang van 100cm  Chromen profielen & stang Op de vloer te plaatsen Op een douchebak te plaatsen Een anti-kalk wordt vanuit de fabriek in het glas geperst. Door deze coating kan water zich niet goed hechten aan het glas en rolt het er zo vanaf. Hierdoor blijft kalkaanslag langer uit. Om de coating zo goed mogelijk te houden, dient u geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken en na het douchen de inloopdouche droog te trekken met een wisser.  Inloopdouches worden veelal rechtstreeks op de vloer geplaatst. Indien dit gebeurt, zit er een afschot in de vloer naar de doucheput toe. Hierdoor loopt de vloer niet waterpas. Vanwege de handige stelmogelijkheden, sluit de douchewand perfect aan op de tegels.  Het muurprofiel is gemaakt van aluminium. Het aluminium is geanodiseerd waardoor het zeer geschikt is voor natte ruimtes. De stabilisatiestang is gemaakt van messing. Messing wordt gebruikt voor kranen en is dus ook zeer goed geschikt voor natte ruimtes.  Vergeet de douchewand niet compleet te maken met de handige toebehoren!
Douche | Douchewand | Inloopdouche
8719323030633
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�142.01
Magnify Wiesbaden Eco Douchewand 60x200cm Anti-kalk 8mm
Wiesbaden Eco Douchewand 60x200cm Anti-kalk 8mm
Wiesbaden Eco Douchewand 60x200cm Anti-kalk 8mm
Douche
Wiesbaden
Wiesbaden
De Wiesbaden Eco inloopdouches zijn verkrijgbaar in verschillende breedte maten. Ook zijn er hoekwandjes en kleine douchewanden voor aan muur verkrijgbaar. Hierdoor zal er tal van combinatie mogelijkheden zodat in elke badkamer een passende oplossing te creëeren is.  Specificaties:  Anti-kalk coating 8mm dik veiligheidsglas 60cm breed 200cm hoog Verstelbaar van 58,5-60cm Inclusief stabilisatiestang van 100cm  Chromen profielen & stang Op de vloer te plaatsen Op een douchebak te plaatsen Een anti-kalk wordt vanuit de fabriek in het glas geperst. Door deze coating kan water zich niet goed hechten aan het glas en rolt het er zo vanaf. Hierdoor blijft kalkaanslag langer uit. Om de coating zo goed mogelijk te houden, dient u geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken en na het douchen de inloopdouche droog te trekken met een wisser.  Inloopdouches worden veelal rechtstreeks op de vloer geplaatst. Indien dit gebeurt, zit er een afschot in de vloer naar de doucheput toe. Hierdoor loopt de vloer niet waterpas. Vanwege de handige stelmogelijkheden, sluit de douchewand perfect aan op de tegels.  Het muurprofiel is gemaakt van aluminium. Het aluminium is geanodiseerd waardoor het zeer geschikt is voor natte ruimtes. De stabilisatiestang is gemaakt van messing. Messing wordt gebruikt voor kranen en is dus ook zeer goed geschikt voor natte ruimtes.  Vergeet de douchewand niet compleet te maken met de handige toebehoren!
Douche | Douchewand | Inloopdouche
8719323030640
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�144.99
Magnify Wiesbaden Eco Douchewand 70x200cm Anti-kalk 8mm
Wiesbaden Eco Douchewand 70x200cm Anti-kalk 8mm
Wiesbaden Eco Douchewand 70x200cm Anti-kalk 8mm
Douche
Wiesbaden
Wiesbaden
De Wiesbaden Eco inloopdouches zijn verkrijgbaar in verschillende breedte maten. Ook zijn er hoekwandjes en kleine douchewanden voor aan muur verkrijgbaar. Hierdoor zal er tal van combinatie mogelijkheden zodat in elke badkamer een passende oplossing te creëeren is.  Specificaties:  Anti-kalk coating 8mm dik veiligheidsglas 70cm breed 200cm hoog Verstelbaar van 68,5-70cm Inclusief stabilisatiestang van 100cm  Chromen profielen & stang Op de vloer te plaatsen Op een douchebak te plaatsen Een anti-kalk wordt vanuit de fabriek in het glas geperst. Door deze coating kan water zich niet goed hechten aan het glas en rolt het er zo vanaf. Hierdoor blijft kalkaanslag langer uit. Om de coating zo goed mogelijk te houden, dient u geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken en na het douchen de inloopdouche droog te trekken met een wisser.  Inloopdouches worden veelal rechtstreeks op de vloer geplaatst. Indien dit gebeurt, zit er een afschot in de vloer naar de doucheput toe. Hierdoor loopt de vloer niet waterpas. Vanwege de handige stelmogelijkheden, sluit de douchewand perfect aan op de tegels.  Het muurprofiel is gemaakt van aluminium. Het aluminium is geanodiseerd waardoor het zeer geschikt is voor natte ruimtes. De stabilisatiestang is gemaakt van messing. Messing wordt gebruikt voor kranen en is dus ook zeer goed geschikt voor natte ruimtes.  Vergeet de douchewand niet compleet te maken met de handige toebehoren!
Douche | Douchewand | Inloopdouche
8719323030657
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�148.00
Magnify Wiesbaden Eco Douchewand 80x200cm Anti-kalk 8mm
Wiesbaden Eco Douchewand 80x200cm Anti-kalk 8mm
Wiesbaden Eco Douchewand 80x200cm Anti-kalk 8mm
Douche
Wiesbaden
Wiesbaden
De Wiesbaden Eco inloopdouches zijn verkrijgbaar in verschillende breedte maten. Ook zijn er hoekwandjes en kleine douchewanden voor aan muur verkrijgbaar. Hierdoor zal er tal van combinatie mogelijkheden zodat in elke badkamer een passende oplossing te creëeren is.  Specificaties:  Anti-kalk coating 8mm dik veiligheidsglas 80cm breed 200cm hoog Verstelbaar van 78,5-80cm Inclusief stabilisatiestang van 100cm  Chromen profielen & stang Op de vloer te plaatsen Op een douchebak te plaatsen Een anti-kalk wordt vanuit de fabriek in het glas geperst. Door deze coating kan water zich niet goed hechten aan het glas en rolt het er zo vanaf. Hierdoor blijft kalkaanslag langer uit. Om de coating zo goed mogelijk te houden, dient u geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken en na het douchen de inloopdouche droog te trekken met een wisser.  Inloopdouches worden veelal rechtstreeks op de vloer geplaatst. Indien dit gebeurt, zit er een afschot in de vloer naar de doucheput toe. Hierdoor loopt de vloer niet waterpas. Vanwege de handige stelmogelijkheden, sluit de douchewand perfect aan op de tegels.  Het muurprofiel is gemaakt van aluminium. Het aluminium is geanodiseerd waardoor het zeer geschikt is voor natte ruimtes. De stabilisatiestang is gemaakt van messing. Messing wordt gebruikt voor kranen en is dus ook zeer goed geschikt voor natte ruimtes.  Vergeet de douchewand niet compleet te maken met de handige toebehoren!
Douche | Douchewand | Inloopdouche
8718858077830
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�148.00
Magnify Wiesbaden Eco Douchewand 90x200cm Anti-kalk 8mm
Wiesbaden Eco Douchewand 90x200cm Anti-kalk 8mm
Wiesbaden Eco Douchewand 90x200cm Anti-kalk 8mm
Douche
Wiesbaden
Wiesbaden
De Wiesbaden Eco inloopdouches zijn verkrijgbaar in verschillende breedte maten. Ook zijn er hoekwandjes en kleine douchewanden voor aan muur verkrijgbaar. Hierdoor zal er tal van combinatie mogelijkheden zodat in elke badkamer een passende oplossing te creëeren is.  Specificaties:  Anti-kalk coating 8mm dik veiligheidsglas 90cm breed 200cm hoog Verstelbaar van 88,5-90cm Inclusief stabilisatiestang van 100cm  Chromen profielen & stang Op de vloer te plaatsen Op een douchebak te plaatsen Een anti-kalk wordt vanuit de fabriek in het glas geperst. Door deze coating kan water zich niet goed hechten aan het glas en rolt het er zo vanaf. Hierdoor blijft kalkaanslag langer uit. Om de coating zo goed mogelijk te houden, dient u geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken en na het douchen de inloopdouche droog te trekken met een wisser.  Inloopdouches worden veelal rechtstreeks op de vloer geplaatst. Indien dit gebeurt, zit er een afschot in de vloer naar de doucheput toe. Hierdoor loopt de vloer niet waterpas. Vanwege de handige stelmogelijkheden, sluit de douchewand perfect aan op de tegels.  Het muurprofiel is gemaakt van aluminium. Het aluminium is geanodiseerd waardoor het zeer geschikt is voor natte ruimtes. De stabilisatiestang is gemaakt van messing. Messing wordt gebruikt voor kranen en is dus ook zeer goed geschikt voor natte ruimtes.  Vergeet de douchewand niet compleet te maken met de handige toebehoren!
Douche | Douchewand | Inloopdouche
8718858077847
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�148.00
Magnify Wiesbaden Eco Douchescherm 100x200cm Anti-kalk 8mm
Wiesbaden Eco Douchescherm 100x200cm Anti-kalk 8mm
Wiesbaden Eco Douchescherm 100x200cm Anti-kalk 8mm
Douche
Wiesbaden
Wiesbaden
De Wiesbaden Eco inloopdouches zijn verkrijgbaar in verschillende breedte maten. Ook zijn er hoekwandjes en kleine douchewanden voor aan muur verkrijgbaar. Hierdoor zal er tal van combinatie mogelijkheden zodat in elke badkamer een passende oplossing te creëeren is.  Specificaties:  Anti-kalk coating 8mm dik veiligheidsglas 100cm breed 200cm hoog Verstelbaar van 98,5-100cm Inclusief stabilisatiestang van 100cm  Chromen profielen & stang Op de vloer te plaatsen Op een douchebak te plaatsen Een anti-kalk wordt vanuit de fabriek in het glas geperst. Door deze coating kan water zich niet goed hechten aan het glas en rolt het er zo vanaf. Hierdoor blijft kalkaanslag langer uit. Om de coating zo goed mogelijk te houden, dient u geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken en na het douchen de inloopdouche droog te trekken met een wisser.  Inloopdouches worden veelal rechtstreeks op de vloer geplaatst. Indien dit gebeurt, zit er een afschot in de vloer naar de doucheput toe. Hierdoor loopt de vloer niet waterpas. Vanwege de handige stelmogelijkheden, sluit de douchewand perfect aan op de tegels.  Het muurprofiel is gemaakt van aluminium. Het aluminium is geanodiseerd waardoor het zeer geschikt is voor natte ruimtes. De stabilisatiestang is gemaakt van messing. Messing wordt gebruikt voor kranen en is dus ook zeer goed geschikt voor natte ruimtes.  Vergeet de douchewand niet compleet te maken met de handige toebehoren!
Douche | Douchewand | Inloopdouche
8718858077854
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�148.00
Magnify Wiesbaden Eco Inloopdouche 120x200cm Anti-kalk 8mm
Wiesbaden Eco Inloopdouche 120x200cm Anti-kalk 8mm
Wiesbaden Eco Inloopdouche 120x200cm Anti-kalk 8mm
Douche
Wiesbaden
Wiesbaden
De Wiesbaden Eco inloopdouches zijn verkrijgbaar in verschillende breedte maten. Ook zijn er hoekwandjes en kleine douchewanden voor aan muur verkrijgbaar. Hierdoor zal er tal van combinatie mogelijkheden zodat in elke badkamer een passende oplossing te creëeren is.  Specificaties:  Anti-kalk coating 8mm dik veiligheidsglas 120cm breed 200cm hoog Verstelbaar van 118,5-120cm Inclusief stabilisatiestang van 120cm  Chromen profielen & stang Op de vloer te plaatsen Op een douchebak te plaatsen Een anti-kalk wordt vanuit de fabriek in het glas geperst. Door deze coating kan water zich niet goed hechten aan het glas en rolt het er zo vanaf. Hierdoor blijft kalkaanslag langer uit. Om de coating zo goed mogelijk te houden, dient u geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken en na het douchen de inloopdouche droog te trekken met een wisser.  Inloopdouches worden veelal rechtstreeks op de vloer geplaatst. Indien dit gebeurt, zit er een afschot in de vloer naar de doucheput toe. Hierdoor loopt de vloer niet waterpas. Vanwege de handige stelmogelijkheden, sluit de douchewand perfect aan op de tegels.  Het muurprofiel is gemaakt van aluminium. Het aluminium is geanodiseerd waardoor het zeer geschikt is voor natte ruimtes. De stabilisatiestang is gemaakt van messing. Messing wordt gebruikt voor kranen en is dus ook zeer goed geschikt voor natte ruimtes.  Vergeet de douchewand niet compleet te maken met de handige toebehoren!
Douche | Douchewand | Inloopdouche
8718858077861
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�148.00
Magnify Wiesbaden Eco Douchescherm 110x200cm Anti-kalk 8mm
Wiesbaden Eco Douchescherm 110x200cm Anti-kalk 8mm
Wiesbaden Eco Douchescherm 110x200cm Anti-kalk 8mm
Douche
Wiesbaden
Wiesbaden
De Wiesbaden Eco inloopdouches zijn verkrijgbaar in verschillende breedte maten. Ook zijn er hoekwandjes en kleine douchewanden voor aan muur verkrijgbaar. Hierdoor zal er tal van combinatie mogelijkheden zodat in elke badkamer een passende oplossing te creëeren is.  Specificaties:  Anti-kalk coating 8mm dik veiligheidsglas 110cm breed 200cm hoog Verstelbaar van 108.5-110cm Inclusief stabilisatiestang van 120cm  Chromen profielen & stang Op de vloer te plaatsen Op een douchebak te plaatsen Een anti-kalk wordt vanuit de fabriek in het glas geperst. Door deze coating kan water zich niet goed hechten aan het glas en rolt het er zo vanaf. Hierdoor blijft kalkaanslag langer uit. Om de coating zo goed mogelijk te houden, dient u geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken en na het douchen de inloopdouche droog te trekken met een wisser.  Inloopdouches worden veelal rechtstreeks op de vloer geplaatst. Indien dit gebeurt, zit er een afschot in de vloer naar de doucheput toe. Hierdoor loopt de vloer niet waterpas. Vanwege de handige stelmogelijkheden, sluit de douchewand perfect aan op de tegels.  Het muurprofiel is gemaakt van aluminium. Het aluminium is geanodiseerd waardoor het zeer geschikt is voor natte ruimtes. De stabilisatiestang is gemaakt van messing. Messing wordt gebruikt voor kranen en is dus ook zeer goed geschikt voor natte ruimtes.  Vergeet de douchewand niet compleet te maken met de handige toebehoren!
Douche | Douchewand | Inloopdouche
8719743060845
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�148.00
Magnify Wiesbaden Safety Glass 2.0 Inloopdouche Met Zwart Muurprofiel 10mm Nano Glas (alle Maten)
Wiesbaden Safety Glass 2.0 Inloopdouche Met Zwart Muurprofiel 10mm Nano Glas (alle Maten)
Wiesbaden Safety Glass 2.0 Inloopdouche Met Zwart Muurprofiel 10mm Nano Glas (alle Maten)
Douche
Wiesbaden
Wiesbaden Safety Glass 2.0 Inloopdouche met Zwart Muurprofiel 10mm NANO glas (ALLE MATEN) Unieke douchewand van het merk Wiesbaden! De nieuwste technologie van glas genaamd (Safety Glass 2.0) zorgt ervoor dat het glas niet meer kapot spat en uiteen valt. Een persoon zal geen letsel oplopen door de speciaal ontwikkelde lagen op het glas Een inloopdouche is een echte eyecatcher voor uw badkamer. Zonder een deur te hoeven openen kunt u de doucheruimte betreden. Vaak kunnen inloopdouches ook rechtstreeks op de vloer worden geplaatst. In beide gevallen vergroot dit het instapgemak. Dit type inloopdouche is gemaakt van Safety Glass en met NANO-coating afgewerkt. Door het muurprofiel, en de verstelbaarheid van 20 mm daarvan, is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen. Ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan. De meegeleverde zwarte stabilisatiestang zorgt ervoor dat uw inloopdouche na montage zeer solide staat. De inloopdouche is ***** cm breed en 2000mm hoog. De profielen van de inloopdouche zijn aluminium gesatineerd en nu in prachtig zwart! Ook de stabilisatiestang is zwart messing verchroomd. Safety Glass: Al onze inloopdouches worden standaard al gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is zoals de naam het al zegt: veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteen vallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteen valt. Daardoor is de kans op ernstig letsel ook vele malen kleiner. Safety Glass is echter een bijzondere soort. Want naast dat het glas is gemaakt van gehard veiligheidsglas is er ook nog eens een folie op aangebracht die ervoor zorgt dat het glas niet langer uiteen springt in de duizenden stukjes maar dat deze stukjes ook nog eens op hun plek blijven door de aangebracht folie. Veiliger kunnen we het niet maken ! Het geheel bestaat uit drie lagen en is als volgt opgebouwd: Laag 1 is van transparant acryl en is zeer sterk en rekt of krimpt niet bij warmte verschillen. Ook is de laag geschikt voor reinigen en beschermd het glas tegen krassen. Het materiaal van de laag 2 is polyurethaan. De laag is transparant en absorbeert een hoge slagvastheid. De veiligheids laag zal u beschermen van de klap en kracht van de klap en zal de schade beperken. Laag 3 is het belangrijkste deel voor de kwaliteit van de glasfolie. De laag moet zeer transparant zijn zodat u nog door het glas kan heen kijken en de kleur niet veranderd. Ook is het een soort plakkerige laag zodat de splinters niet op de grond vallen door de grote klap, en u niet gewond raakt. Nano Antikalk Coating De dikte van het glas is 10MM en is voorzien van een Nano antikalk coating. De Nano coating zorgt ervoor dat er geen kalk op het glas blijft zitten waardoor u langer plezier van uw douchewand heeft. Op microscopisch niveau ziet de wereld er heel anders uit. In het geval van glas is er dan te zien dat een product gemaakt van glas heel veel kleine open poriën heeft. Door deze poriën kunnen vuil en kalk zich snel hechten. Door met (machinale) rollers NANO-coating aan te brengen worden deze poriën dichtgesmeerd en hechten vuil en kalk zich veel minder snel aan het glasoppervlak. NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. Onderhoudsarm dus. Raadpleeg voor het plaatsen van dit product eerst de handleiding Let op! - Er mogen geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. - De Nano antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met ''easy clean'' douchewanden (die hebben deze coating niet) - Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 a 3 cm kleiner dan aangegeven op de specificaties. - De douchewand heeft geen vloerbevestiging, U kunt de wand na het plaatsen afkitten met een transparante sanitair kit.
8719304218609
KOHSAFETYZWARTCONFIG
Douche > Douchewand > Inloopdouche > Nano douchewand
28.00
Review product
 
Review Winkel
Tegeldepot
 
�288.95
Magnify Wiesbaden Inloopdouche + Muurprof. 900x2000 10mm Nano Ged.matglas
Wiesbaden Inloopdouche + Muurprof. 900x2000 10mm Nano Ged.matglas
Wiesbaden Inloopdouche + Muurprof. 900x2000 10mm Nano Ged.matglas
Douche
Wiesbaden
Wiesbaden inloopdouche + muurprof. 900x2000 10mm NANO ged.matglas Badkamer aan het renoveren? Dan kan het maar zo zijn dat het ligbad er uit gaat en dat er een mooie ruime inloopdouche in komt. Ook zo benieuwd naar de beste kwaliteit inloopdouches voor een goede prijs? Kijk dan eens naar de inloopdouche van Wiesbaden, deze is uitgevoerd met veiligheidglas en behandeld is met een nano coating. Ideaal om gemakkelijk de inloopdouche schoon te houden. Zo hou je meer tijd over voor leukere dingen! De inloopdouche is uitgevoerd met 10mm veiligheid glas met een gedeeltelijke mat glas voor een gedeeltelijke privacy. Wat deze inloopdouche speciaal maakt is het profiel waarmee de inloopdouche gemonteerd wordt aan de wand. Met deze muurprofiel kan je de inloopdouche afstellen naar de gewenste centimers die je nodig hebt in je badkamer. Deze inloopdouche is perfect voor een badkamer met tegels en is ook te plaatsen op een douchebak.  Kortom voor goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs is deze inloopdouche  van Wiesbaden zeker een aanrader.  Specificaties Inloopdouche is direct op de vloer of op een douchebak te plaatsen. Afmeting 900x2000. Stelmaat 880-900. Veiligheidsglas van 10mm. Glas uitgevoerd met Nano coating en met gedeeltelijk matglas (1/3). Zowel links als rechts plaatsbaar. Kleur muurprofiel Aluminium. Word geleverd incl. stabilisatie stang lengte 1000mm kleur chroom. Inloopdouche binnen een week te leveren. 2 jaar fabrieksgarantie. Ook leverbaar in verschillende afmetingen en verschillende modellen. In je mooi inloopdouche wil je wel lekker kunnen douchen met een regendouche. Dan kun je ook een kijkje nemen op onze regendouche pagina.Of je kunt een kijkje nemen op onze douchepagina voor overige spullen.  Voor al je vragen kun je ook terecht op onze chat of maak een afspraak in één van onze showrooms en laat je adviseren!
900 mm
Douche>Inloopdouche>
8718858075195
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�360.63
Magnify Wiesbaden Caral Bad-opbouwset + Therm. Mengkraan Chroom
Wiesbaden Caral Bad-opbouwset + Therm. Mengkraan Chroom
Wiesbaden Caral Bad-opbouwset + Therm. Mengkraan Chroom
Douche
Wiesbaden
Caral-Eco bad-opbouwset, met thermostatische mengkraan chroom, voorzien van kunststof knoppen> Mengkraan aansluiting h-h 15cm, Inclusief kunststof handdouche, doucheslang van 150cm en RVS 20cm hoofddouche, De stang is in hoogte verstelbaar, Voorzien van draaibare baduitloop met aan/uit bediening.
Douchegarnituur
Douche > Douchegarnituur > Douchesets
Review product
 
Review Winkel
Alles voor bad
 
�365.00
Magnify Wiesbaden Inloopdouche + Muurprof.1100x2000 10mm Nano Ged.matglas
Wiesbaden Inloopdouche + Muurprof.1100x2000 10mm Nano Ged.matglas
Wiesbaden Inloopdouche + Muurprof.1100x2000 10mm Nano Ged.matglas
Douche
Wiesbaden
Wiesbaden inloopdouche + muurprof.1100x2000 10mm NANO ged.matglas Waarom zou een douchegordijn gebruiken als het ook met een inloopdouche kan van Wiesbaden. Een glazen inloopdouche maakt de doucheruimte ruimtelijker en je hebt minderlast van tocht over de grond De inloopdouche is uitgevoerd met 10mm veiligheidsglas waar een nano coating in verwerkt is, dit maakt de inloopdouche veilig en onderhoudsvriendelijk. Deze Wiesbaden inloop douche die past altijd dit komt door de stelprofiel die aan die douchewand vast zit. Kortom voor goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs is deze inloopdouche van Wiesbaden zeker een aanrader.    Specificaties Glas uitgevoerd met Nano coating en met gedeeltelijk matglas (1/3). Veiligheidsglas van 10mm. Afmeting 1100x2000. Stelmaat 1080-1100. Kleur muurprofiel Aluminium. Zowel links als rechts plaatsbaar. Inloopdouche is direct op de vloer of op een douchebak te plaatsen. Word geleverd incl. stabilisatie stang lengte 1000mm kleur chroom. 2 jaar fabrieksgarantie. Inloopdouche binnen een week te leveren. Ook leverbaar in verschillende afmetingen en verschillende modellen.   Zoek je ook nog mooi tegels voor je badkamer? dan kun je een kijkje nemen op onze tegel pagina. Of je kunt een kijkje nemen op onze douchepagina.   Voor al je vragen kun je ook terecht op onze chat of maak een afspraak in één van onze showrooms en laat je adviseren!
1100 mm
Douche>Inloopdouche>
8718858075218
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�374.11
Magnify Inloopdouche Mat Zwart Soho Met Handdoekbeugel 10mm Nano Coating (90 Of 100 Cm)
Inloopdouche Mat Zwart Soho Met Handdoekbeugel 10mm Nano Coating (90 Of 100 Cm)
Inloopdouche Mat Zwart Soho Met Handdoekbeugel 10mm Nano Coating (90 Of 100 Cm)
Douche
Wiesbaden
Inloopdouche Mat Zwart Soho met Handdoekbeugel 10mm NANO Coating (90 of 100 cm) Unieke douchewand van het merk Wiesbaden. De geweldige uitstraling mede door het black screen is helemaal van deze tijd en past in elke badkamer. De handdoekbeugel in de bijpassende kleur zwart is een handige en mooie toevoeging in de badkamer. Hierdoor droogt de handdoek extra snel op en neemt weinig ruimte in beslag De Wiesbaden Inloopdouche met 10mm Nano glas wordt geleverd met muurprofiel. Door het muurprofiel kan u de wand 1,5 cm verstellen en is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen. Ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan. De douchewand is gemaakt van 10 mm dik veiligheidsglas en is ook omgekeerd te plaatsen. De inloopdouche is voorzien van een NANO antikalk coating en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang die wordt meegeleverd en is universeel toepasbaar en aan te passen naar elke afmeting. Specificaties Inloopdouche Zwart Soho met Handdoekbeugel 10mm NANO Coating: - Inloopdouche - Blackscreen - Zwart - Wiesbaden - Met handdoekbeugel - 90 of 100x200 cm - 10 mm NANO Glas - Universeel te plaatsen
8719304291060
KOHBLEKGROEP
Douche > Douchewand > Inloopdouche > Design inloopdouche
34.00
Review product
 
Review Winkel
Tegeldepot
 
�395.00
Magnify Douchecabine 90x90 Cm Hoekinstap Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 2 Schuifdeuren
Douchecabine 90x90 Cm Hoekinstap Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 2 Schuifdeuren
Douchecabine 90x90 Cm Hoekinstap Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 2 Schuifdeuren
Douche
Wiesbaden
Douchecabine 90x90 cm Hoekinstap met Flat Douchebak Lage instap 3.5 cm 2 Schuifdeuren bestaat uit 2 verschillende producten, namelijk de Wiesbaden Um Hoekinstap Douchecabine (90x90x190 cm) 2 Schuifdeuren 5mm Helder Glas en de Beterbad Flat douchebak met lage instap van 3,5 cm. Beterbad Flat douchebak (90x90x3,5cm) acryl vierkant wit, Flat, de naam zegt het eigenlijk al: een vlakke douchebak die rechtstreeks op de tegels te plaatsen is. De Flat douchevloer van het merk Beterbad behoort tot de laagste douchebakken die beschikbaar zijn op de markt. Met een hoogte van slechts 3,5 cm is deze douchebak een echte toevoeging voor de badkamers met subtiele vormen en een strakke afwerking. Het model is gemaakt van hoogwaardig acryl waarvan Beterbad garandeert dat de kleur en vorm minimaal 20 jaar blijft zoals het is aangeleverd, dat is nog eens een lange garantieperiode! Doordat Beterbad deze lange garantie termijn hanteert bent u tijdens aankoop zeker van de beste kwaliteit die leverbaar is. De Flat douchebak is voorzien van vaste pootjes, separate poten zijn daarom ook niet te monteren en de douchebak kan daarom alleen vlak op de vloer gemonteerd worden. Meer informatie per product, Wiesbaden Um Hoekinstap Douchecabine (90x90x190 cm) 2 Schuifdeuren 5mm Helder Glas Beterbad/Xenz Flat (90x90x3,5 cm) douchebak Vierkant Wit Dikte van glas: 5 mm Breedte (cm): 90 cm Hoogte (cm): 190 cm Aantal deuren: 2 schuifdeuren Antikalkbehandeling: Nee Materiaal: Veiligheidsglas Afmeting: 90x90x190 cm Lengte (cm): 90 cm Glas decor: Helder Montagezijde: Links en rechts Verstelbereik (cm): 88.5-90 cm Montagewijze: Muurprofiel Vrijstaand: Nee Bevestigingsmateriaal: Ja Vorm: Vierkant Met zijwand: Nee Aantal delen: 2-delig Kleur beslag: Aluminium Incl. douchebak: Ja
Douche > Douchecabines > Afmetingen > 90 cm > 90x90 cm
8719323030954
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�495.00
Magnify Douchecabine 90x90 Cm Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 1 Swingdeur
Douchecabine 90x90 Cm Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 1 Swingdeur
Douchecabine 90x90 Cm Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 1 Swingdeur
Douche
Wiesbaden
Douchecabine 90x90 cm met Flat douchebak Lage instap 3.5 cm bestaat uit 2 verschillende producten, namelijk de Wiesbaden Kreuz 90x90 cm douchecbaine hoekinstap met nano anti-kalkbehandeling en de Beterbad Flat douchebak met lage instap van 3,5 cm. Wiesbaden Kreuz (90x90x200 cm) Douchecabine Vierkant 1 swingdeur 8 mm Nano Anti-Kalkbehandeling Swingdeur en zijwand 90x90x200 cm chroom met 8mm dik glas met NANO antikalkbehandeling. Zeer fraaie swingdeur met zijwand. Deur 90cm, wand 90cm en 200cm hoog inclusief 2 chroom wand profielen welke 20mm aan beide zijden naar binnen verstelbaar zijn. Universeel installeerbaar (deur links of rechts). Glas 8mm dik met NANO. Verstelbaar van 88 tot 90cm. Specificaties Deurzijde 90cm (A) Zijwand 90cm (B) Vierkant 88-90 / 88-90 cm verstelbaar Afmeting 90x90x200 cm Lengte: 90 cm Breedte: 90 cm Hoogte: 200 cm NANO antikalkbehandeling 8 mm dik glas Beterbad Flat douchebak (90x90x3,5cm) acryl vierkant wit, Flat, de naam zegt het eigenlijk al: een vlakke douchebak die rechtstreeks op de tegels te plaatsen is. De Flat douchevloer van het merk Beterbad behoort tot de laagste douchebakken die beschikbaar zijn op de markt. Met een hoogte van slechts 3,5 cm is deze douchebak een echte toevoeging voor de badkamers met subtiele vormen en een strakke afwerking. Het model is gemaakt van hoogwaardig acryl waarvan Beterbad garandeert dat de kleur en vorm minimaal 20 jaar blijft zoals het is aangeleverd, dat is nog eens een lange garantieperiode! Doordat Beterbad deze lange garantie termijn hanteert bent u tijdens aankoop zeker van de beste kwaliteit die leverbaar is. De Flat douchebak is voorzien van vaste pootjes, separate poten zijn daarom ook niet te monteren en de douchebak kan daarom alleen vlak op de vloer gemonteerd worden. Meer informatie per product, Wiesbaden Kreuz (90x90x200 cm) Hoekinstap Vierkant 2 draaideuren 8 mm Nano Anti-Kalkbehandeling Beterbad/Xenz Flat (90x90x3,5 cm) douchebak Vierkant Wit Dikte van glas: 8 mm Hoogte (cm): 200 cm Antikalkbehandeling: Ja Lengte (cm): 90 cm Type deur: 1 draaideur Glas decor: Helder Inkortbaar: Ja Vorm: Vierkant Afmetingen douchecabine (cm): 90x90 Kleur beslag: Chroom Incl. douchebak: Ja
Douche > Douchecabines > Afmetingen > 90 cm > 90x90 cm
8718503678351
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�725.00
Magnify Douchecabine 90x90 Cm Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm Vierkant 2 Swingdeuren
Douchecabine 90x90 Cm Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm Vierkant 2 Swingdeuren
Douchecabine 90x90 Cm Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm Vierkant 2 Swingdeuren
Douche
Wiesbaden
Douchecabine 90x90 cm met Flat Douchebak Lage instap 3.5 cm Vierkant 2 Swingdeuren bestaat uit 2 verschillende producten, namelijk de Wiesbaden Kreuz (90x90x200 cm) douchecabine vierkant 2 swingdeuren 8mm nano anti-kalkbehandeling en de Beterbad Flat douchebak met lage instap van 3,5 cm. Wiesbaden Kreuz (90x90x200 cm) douchecabine vierkant 2 swingdeuren 8mm nano anti-kalkbehandeling, Dubbele swingdeur 90x90x200 cm chroom met 8mm dik glas met NANO antikalkbehandeling. Zeer fraaie cabine bestaande uit 2xswingdeuren 90cm en 200cm hoog inclusief 2 chroom wand profielen welke 20mm aan beide zijden verstelbaar zijn. Glas 8mm dik met NANO Verstelbaar van 87,5 tot 90cm. Specificaties Deurzijde 90cm (A) Deurzijde 90cm (B) Vierkant 88-90 / 88-90 cm verstelbaar Afmeting 90x90x200 cm Lengte: 90 cm Breedte: 90 cm Hoogte: 200 cm NANO antikalkbehandeling 8 mm dik glas Beterbad Flat douchebak (90x90x3,5cm) acryl vierkant wit, Flat, de naam zegt het eigenlijk al: een vlakke douchebak die rechtstreeks op de tegels te plaatsen is. De Flat douchevloer van het merk Beterbad behoort tot de laagste douchebakken die beschikbaar zijn op de markt. Met een hoogte van slechts 3,5 cm is deze douchebak een echte toevoeging voor de badkamers met subtiele vormen en een strakke afwerking. Het model is gemaakt van hoogwaardig acryl waarvan Beterbad garandeert dat de kleur en vorm minimaal 20 jaar blijft zoals het is aangeleverd, dat is nog eens een lange garantieperiode! Doordat Beterbad deze lange garantie termijn hanteert bent u tijdens aankoop zeker van de beste kwaliteit die leverbaar is. De Flat douchebak is voorzien van vaste pootjes, separate poten zijn daarom ook niet te monteren en de douchebak kan daarom alleen vlak op de vloer gemonteerd worden. Meer informatie per product Wiesbaden Kreuz (90x90x200 cm) douchecabine vierkant 2 swingdeuren 8mm nano anti-kalkbehandeling Beterbad/Xenz Flat (90x90x3,5 cm) douchebak Vierkant Wit Dikte van glas: 8 mm Breedte (cm): 90 cm Hoogte (cm): 200 cm Antikalkbehandeling: Ja Afmeting: 90x90x200 cm Lengte (cm): 90 cm Type deur: 2 draaideuren Glas decor: Helder Verstelbereik (cm): 88-90 / 88-90 cm Inkortbaar: Ja Vorm: Vierkant Afmetingen douchecabine (cm): 90x90 Kleur beslag: Chroom Incl. douchebak: Ja
Douche > Douchecabines > Afmetingen > 90 cm > 90x90 cm
8718053678030
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�750.00
Magnify Douchecabine 90x90 Cm Hoekinstap Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 2 Draaideuren
Douchecabine 90x90 Cm Hoekinstap Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 2 Draaideuren
Douchecabine 90x90 Cm Hoekinstap Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 2 Draaideuren
Douche
Wiesbaden
Douchecabine 90x90 cm Hoekinstap met Flat Douchebak Lage instap 3.5 cm 2 Draaideuren bestaat uit 2 verschillende producten, namelijk de Wiesbaden Kreuz (90x90x200 cm) hoekinstap vierkant 2 draaideuren 8mm nano anti-kalkbehandeling en de Beterbad Flat douchebak met lage instap van 3,5 cm. Wiesbaden Kreuz (90x90x200 cm) hoekinstap vierkant 2 draaideuren 8mm nano anti-kalkbehandeling, Hoekinstap-2 draaideuren 90x90x200 cm chroom met 8mm dik glas met NANO antikalkbehandeling. Zeer fraaie cabine met 2 pendeldeurtjes en 2 chroom wandprofielen (20mm aan beide zijden verstelbaar). Specificaties Linkerzijde (A) Rechterzijde (B) Vierkant 88-90 / 88-90 cm verstelbaar Afmeting 90x90x200 cm Lengte: 90 cm Breedte: 90 cm Hoogte: 200 cm NANO antikalkbehandeling 8 mm dik glas Beterbad Flat douchebak (90x90x3,5cm) acryl vierkant wit, Flat, de naam zegt het eigenlijk al: een vlakke douchebak die rechtstreeks op de tegels te plaatsen is. De Flat douchevloer van het merk Beterbad behoort tot de laagste douchebakken die beschikbaar zijn op de markt. Met een hoogte van slechts 3,5 cm is deze douchebak een echte toevoeging voor de badkamers met subtiele vormen en een strakke afwerking. Het model is gemaakt van hoogwaardig acryl waarvan Beterbad garandeert dat de kleur en vorm minimaal 20 jaar blijft zoals het is aangeleverd, dat is nog eens een lange garantieperiode! Doordat Beterbad deze lange garantie termijn hanteert bent u tijdens aankoop zeker van de beste kwaliteit die leverbaar is. De Flat douchebak is voorzien van vaste pootjes, separate poten zijn daarom ook niet te monteren en de douchebak kan daarom alleen vlak op de vloer gemonteerd worden. Meer informatie per product Wiesbaden Kreuz (90x90x200 cm) hoekinstap vierkant 2 draaideuren 8mm nano anti-kalkbehandeling Beterbad/Xenz Flat (90x90x3,5 cm) douchebak Vierkant Wit Dikte van glas: 8 mm Breedte (cm): 90 cm Hoogte (cm): 200 cm Antikalkbehandeling: Ja Afmeting: 90x90x200 cm Lengte (cm): 90 cm Type deur: 2 draaideuren Glas decor: Helder Verstelbereik (cm): 88-90 / 88-90 cm Inkortbaar: Ja Vorm: Vierkant Afmetingen douchecabine (cm): 90x90 Kleur beslag: Chroom Incl. douchebak: Ja
Douche > Douchecabines > Afmetingen > 90 cm > 90x90 cm
8718858072040
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�750.00
Magnify Douchecabine 100x100 Cm Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm Vierkant 1 Swingdeur
Douchecabine 100x100 Cm Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm Vierkant 1 Swingdeur
Douchecabine 100x100 Cm Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm Vierkant 1 Swingdeur
Douche
Wiesbaden
Douchecabine 100x100 cm met Flat Douchebak Lage instap 3.5 cm Vierkant 1 Swingdeur bestaat uit 2 verschillende producten, namelijk de Wiesbaden Kreuz (100x100x200 cm) douchecabine vierkant 1 swingdeur 8mm nano anti Kalkbehandeling en de Beterbad Flat douchebak met lage instap van 3,5 cm. Wiesbaden Kreuz (100x100x200 cm) douchecabine vierkant 1 swingdeur 8mm nano anti-kalkbehandeling, Swingdeur en zijwand 100x100x200 cm chroom met 8mm dik glas met NANO antikalkbehandeling. Zeer fraaie swingdeur met zijwand. Deur 100cm, wand 100cm en 200cm hoog inclusief 2 chroom wand profielen welke 20mm aan beide zijden naar binnen verstelbaar zijn. Universeel installeerbaar (deur links of rechts). Glas 8mm dik met NANO. Verstelbaar van 98 tot 100cm. Specificaties Deurzijde 100cm (A) Zijwand 100cm (B) Vierkant 98-100 / 98-100 cm verstelbaar Afmeting 100x100x200 cm Lengte: 100 cm Breedte: 100 cm Hoogte: 200 cm NANO antikalkbehandeling 8 mm dik glas Beterbad Flat douchebak (100x100x3,5cm) acryl vierkant wit, Flat, de naam zegt het eigenlijk al: een vlakke douchebak die rechtstreeks op de tegels te plaatsen is. De Flat douchevloer van het merk Beterbad behoort tot de laagste douchebakken die beschikbaar zijn op de markt. Met een hoogte van slechts 3,5 cm is deze douchebak een echte toevoeging voor de badkamers met subtiele vormen en een strakke afwerking. Het model is gemaakt van hoogwaardig acryl waarvan Beterbad garandeert dat de kleur en vorm minimaal 20 jaar blijft zoals het is aangeleverd, dat is nog eens een lange garantieperiode! Doordat Beterbad deze lange garantie termijn hanteert bent u tijdens aankoop zeker van de beste kwaliteit die leverbaar is. De Flat douchebak is voorzien van vaste pootjes, separate poten zijn daarom ook niet te monteren en de douchebak kan daarom alleen vlak op de vloer gemonteerd worden. Meer informatie per product Wiesbaden Kreuz (100x100x200 cm) douchecabine vierkant 1 swingdeur 8mm nano anti-kalkbehandeling Beterbad/Xenz Flat (100x100x3,5 cm) douchebak Vierkant Wit Dikte van glas: 8 mm Breedte (cm): 100 cm Hoogte (cm): 200 cm Antikalkbehandeling: Ja Afmeting: 100x100x200 cm Lengte (cm): 100 cm Type deur: 1 draaideur Glas decor: Helder Verstelbereik (cm): 98-100 / 98-100 Inkortbaar: Ja Vorm: Vierkant Afmetingen douchecabine (cm): 100x100 Kleur beslag: Chroom Incl. douchebak: Ja
Douche > Douchecabines > Afmetingen > 100 cm > 100x100 cm
8718858074105
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�809.00
Magnify Douchecabine 120x80 Cm Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 1 Schuifdeur
Douchecabine 120x80 Cm Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 1 Schuifdeur
Douchecabine 120x80 Cm Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 1 Schuifdeur
Douche
Wiesbaden
Douchecabine 120x80 cm met Flat Douchebak Lage instap 3.5 cm 1 Schuifdeur bestaat uit 2 verschillende producten, namelijk de Wiesbaden Kreuz (120x80x200 cm) douchecabine rechthoek 8mm nano anti-kalkbehandeling en de Beterbad Flat douchebak met lage instap van 3,5 cm. Wiesbaden Kreuz (120x80x200 cm) douchecabine rechthoek 8mm nano anti-kalkbehandeling, Douchedeur met zijwand 120x80x200 cm chroom met 8mm dik glas en NANO antikalkbehandeling. Zeer fraaie douchedeur met zijwand. Deur 120cm, wand 80cm en 200cm hoog inclusief 2 chroom wand profielen welke 20mm aan beide zijden verstelbaar zijn. Ophanging met grote wielen van RVS. Specificaties Deurzijde 120cm (A) Zijwand 80cm (B) Rechthoek 118-120 / 78-80 cm verstelbaar Afmeting 120x80x200 cm Lengte: 120 cm Breedte: 80 cm Hoogte: 200 cm NANO antikalkbehandeling 8 mm dik glas Beterbad Flat douchebak (120x80x3,5cm) acryl vierkant wit, Flat, de naam zegt het eigenlijk al: een vlakke douchebak die rechtstreeks op de tegels te plaatsen is. De Flat douchevloer van het merk Beterbad behoort tot de laagste douchebakken die beschikbaar zijn op de markt. Met een hoogte van slechts 3,5 cm is deze douchebak een echte toevoeging voor de badkamers met subtiele vormen en een strakke afwerking. Het model is gemaakt van hoogwaardig acryl waarvan Beterbad garandeert dat de kleur en vorm minimaal 20 jaar blijft zoals het is aangeleverd, dat is nog eens een lange garantieperiode! Doordat Beterbad deze lange garantie termijn hanteert bent u tijdens aankoop zeker van de beste kwaliteit die leverbaar is. De Flat douchebak is voorzien van vaste pootjes, separate poten zijn daarom ook niet te monteren en de douchebak kan daarom alleen vlak op de vloer gemonteerd worden. Meer informatie per product Wiesbaden Kreuz (120x80x200 cm) douchecabine rechthoek 8mm nano anti-kalkbehandeling Beterbad/Xenz Flat (120x80x3,5 cm) douchebak Rechthoek Wit Dikte van glas: 8 mm Breedte (cm): 80 cm Hoogte (cm): 200 cm Antikalkbehandeling: Ja Afmeting: 120x80x200 cm Lengte (cm): 120 cm Type deur: 1 schuifdeur Glas decor: Helder Verstelbereik (cm): 118-120 / 78-80 cm Inkortbaar: Ja Vorm: Rechthoek Afmetingen douchecabine (cm): 120x80 Kleur beslag: Chroom Incl. douchebak: Ja
Douche > Douchecabines > Afmetingen > 120 cm > 120x80 cm
8718053678528
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�809.00
Magnify Douchecabine 120x90 Cm Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 1 Schuifdeur
Douchecabine 120x90 Cm Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 1 Schuifdeur
Douchecabine 120x90 Cm Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 1 Schuifdeur
Douche
Wiesbaden
Douchecabine 120x90 cm met Flat Douchebak Lage instap 3.5 cm 1 Schuifdeur bestaat uit 2 verschillende producten, namelijk de Wiesbaden Kreuz (120x90x200 cm) douchecabine rechthoek 8mm nano anti-kalkbehandeling en de Beterbad Flat douchebak met lage instap van 3,5 cm. Wiesbaden Kreuz (120x90x200 cm) douchecabine rechthoek 8mm nano anti-kalkbehandeling, Douchedeur met zijwand 120x90x200 cm chroom met 8mm dik glas en NANO antikalkbehandeling. Zeer fraaie douchedeur met zijwand. Deur 120cm, wand 90cm en 200cm hoog inclusief 2 chroom wand profielen welke 20mm aan beide zijden verstelbaar zijn. Ophanging met grote wielen RVS. Specificaties Deurzijde 120cm (A) Zijwand 90cm (B) Rechthoek 118-120 / 88-90 cm verstelbaar Afmeting 120x90x200 cm Lengte: 120 cm Breedte: 90 cm Hoogte: 200 cm NANO antikalkbehandeling 8 mm dik glas Beterbad Flat douchebak (120x90x3,5cm) acryl vierkant wit, Flat, de naam zegt het eigenlijk al: een vlakke douchebak die rechtstreeks op de tegels te plaatsen is. De Flat douchevloer van het merk Beterbad behoort tot de laagste douchebakken die beschikbaar zijn op de markt. Met een hoogte van slechts 3,5 cm is deze douchebak een echte toevoeging voor de badkamers met subtiele vormen en een strakke afwerking. Het model is gemaakt van hoogwaardig acryl waarvan Beterbad garandeert dat de kleur en vorm minimaal 20 jaar blijft zoals het is aangeleverd, dat is nog eens een lange garantieperiode! Doordat Beterbad deze lange garantie termijn hanteert bent u tijdens aankoop zeker van de beste kwaliteit die leverbaar is. De Flat douchebak is voorzien van vaste pootjes, separate poten zijn daarom ook niet te monteren en de douchebak kan daarom alleen vlak op de vloer gemonteerd worden. Meer informatie per product Wiesbaden Kreuz (120x90x200 cm) douchecabine rechthoek 8mm nano anti-kalkbehandeling Beterbad/Xenz Flat (120x90x3,5 cm) douchebak Rechthoek Wit Dikte van glas: 8 mm Breedte (cm): 90 cm Hoogte (cm): 200 cm Antikalkbehandeling: Ja Afmeting: 120x90x200 cm Lengte (cm): 120 cm Type deur: 1 schuifdeur Glas decor: Helder Verstelbereik (cm): 118-120 / 88-90 cm Inkortbaar: Ja Vorm: Rechthoek Afmetingen douchecabine (cm): 120x90 Kleur beslag: Chroom Incl. douchebak: Ja
Douche > Douchecabines > Afmetingen > 120 cm > 120x90 cm
8718503678221
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�859.00
Magnify Douchecabine 120x90 Cm Softclose Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 1 Schuifdeur
Douchecabine 120x90 Cm Softclose Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 1 Schuifdeur
Douchecabine 120x90 Cm Softclose Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 1 Schuifdeur
Douche
Wiesbaden
Douchecabine 120x90 cm Softclose met Flat Douchebak Lage instap 3.5 cm 1 Schuifdeur bestaat uit 2 verschillende producten, namelijk de Wiesbaden Softclose (120x90x200 cm) douchecabine rechthoek 8mm NANO Anti-kalk en de Beterbad Flat douchebak met lage instap van 3,5 cm. Wiesbaden Softclose (120x90x200 cm) douchecabine rechthoek 8mm NANO Anti-kalk, Wilt u het beste van het beste? Dan is deze douchecabine met softclose geleidersysteem een juiste optie voor u! Zoals de naam het al zegt is deze douchecabine voorzien van een langzaam sluitende deur, dit is een nieuwe techniek waardoor breuk door het dichtslaan van de deur niet mogelijk is. De douchecabine is gemaakt van hoogwaardig gehard veiligheidsglas (8mm) wat standaard voorzien is van een NANO anti-kalk coating, deze coating zorgt er voor dat het glas langer mooi blijft en kalk niet hecht aan het glas. Het beslag (de profielen) zijn vervaardigd uit aluminium, het aluminium is geadoniseerd waardoor het waterbestendig is.  Beterbad Flat douchebak (120x90x3,5cm) acryl vierkant wit, Flat, de naam zegt het eigenlijk al: een vlakke douchebak die rechtstreeks op de tegels te plaatsen is. De Flat douchevloer van het merk Beterbad behoort tot de laagste douchebakken die beschikbaar zijn op de markt. Met een hoogte van slechts 3,5 cm is deze douchebak een echte toevoeging voor de badkamers met subtiele vormen en een strakke afwerking. Het model is gemaakt van hoogwaardig acryl waarvan Beterbad garandeert dat de kleur en vorm minimaal 20 jaar blijft zoals het is aangeleverd, dat is nog eens een lange garantieperiode! Doordat Beterbad deze lange garantie termijn hanteert bent u tijdens aankoop zeker van de beste kwaliteit die leverbaar is. De Flat douchebak is voorzien van vaste pootjes, separate poten zijn daarom ook niet te monteren en de douchebak kan daarom alleen vlak op de vloer gemonteerd worden. Meer informatie per product Wiesbaden Softclose (120x90x200 cm) douchecabine rechthoek 8mm nano anti-kalk Beterbad/Xenz Flat (120x90x3,5 cm) douchebak Rechthoek Wit Dikte van glas: 8 mm Breedte (cm): 90 cm Hoogte (cm): 200 cm Antikalkbehandeling: Ja Afmeting: 120x90x200 cm Lengte (cm): 120 cm Type deur: 1 schuifdeur Glas decor: Helder Montagezijde: Universeel Verstelbereik (cm): 118-120 / 88-90 cm Vorm: Rechthoek Afmetingen douchecabine (cm): 120x90 Kleur beslag: Chroom Incl. douchebak: Ja
Douche > Douchecabines > Afmetingen > 120 cm > 120x90 cm
8718858077755
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�1059.95
Magnify Douchecabine 120x100 Cm Softclose Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 1 Schuifdeur
Douchecabine 120x100 Cm Softclose Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 1 Schuifdeur
Douchecabine 120x100 Cm Softclose Met Flat Douchebak Lage Instap 3.5 Cm 1 Schuifdeur
Douche
Wiesbaden
Douchecabine 120x100 cm Softclose met Flat Douchebak Lage instap 3.5 cm 1 Schuifdeur bestaat uit 2 verschillende producten, namelijk de Wiesbaden Softclose (120x100x200 cm) douchecabine rechthoek 8mm NANO Anti-kalk en de Beterbad Flat douchebak met lage instap van 3,5 cm. Wiesbaden Softclose (120x100x200 cm) douchecabine rechthoek 8mm NANO Anti-kalk, Wilt u het beste van het beste? Dan is deze douchecabine met softclose geleidersysteem een juiste optie voor u! Zoals de naam het al zegt is deze douchecabine voorzien van een langzaam sluitende deur, dit is een nieuwe techniek waardoor breuk door het dichtslaan van de deur niet mogelijk is. De douchecabine is gemaakt van hoogwaardig gehard veiligheidsglas (8mm) wat standaard voorzien is van een NANO anti-kalk coating, deze coating zorgt er voor dat het glas langer mooi blijft en kalk niet hecht aan het glas. Het beslag (de profielen) zijn vervaardigd uit aluminium, het aluminium is geadoniseerd waardoor het waterbestendig is. Beterbad Flat douchebak (120x100x3,5cm) acryl vierkant wit, Flat, de naam zegt het eigenlijk al: een vlakke douchebak die rechtstreeks op de tegels te plaatsen is. De Flat douchevloer van het merk Beterbad behoort tot de laagste douchebakken die beschikbaar zijn op de markt. Met een hoogte van slechts 3,5 cm is deze douchebak een echte toevoeging voor de badkamers met subtiele vormen en een strakke afwerking. Het model is gemaakt van hoogwaardig acryl waarvan Beterbad garandeert dat de kleur en vorm minimaal 20 jaar blijft zoals het is aangeleverd, dat is nog eens een lange garantieperiode! Doordat Beterbad deze lange garantie termijn hanteert bent u tijdens aankoop zeker van de beste kwaliteit die leverbaar is. De Flat douchebak is voorzien van vaste pootjes, separate poten zijn daarom ook niet te monteren en de douchebak kan daarom alleen vlak op de vloer gemonteerd worden. Meer informatie per product Wiesbaden Softclose (120x100x200 cm) douchecabine rechthoek 8mm NANO Anti-kalk Beterbad/Xenz Flat (120x100x3,5 cm) douchebak Rechthoek Wit Dikte van glas: 8 mm Breedte (cm): 100 cm Hoogte (cm): 200 cm Antikalkbehandeling: Ja Afmeting: 120x100x200 cm Lengte (cm): 120 cm Type deur: 1 schuifdeur Glas decor: Helder Montagezijde: Universeel Verstelbereik (cm): 118-120 / 98-100 Vorm: Rechthoek Afmetingen douchecabine (cm): 120x100 Kleur beslag: Chroom Softclose (langzaam sluitend): Ja Incl. douchebak: Ja
Douche > Douchecabines > Afmetingen > 120 cm > 120x100 cm
8718858077762
Review product
 
Review Winkel
Tegels vergelijken
 
�1089.00
Wiesbaden Douche 1 tot 22 van totaal 22

Geschiedenis

  • Opgeslagen
  • None
  • Recent bekeken
  • None
  • Mijn recente zoekopdrachten
  • None

Laatste nieuws